Summer Garden Party 2022 – Gamble Garden

Summer Garden Party 2022 – Gamble Garden

Dezember 25, 2022 0 Von admin

Την Τρίτη, 21 Ιουνίου, η Επιτροπή του Ταμείου Κληροδοτήσεων διοργάνωσε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδινή δεξίωση για να γιορτάσει την εγκατάσταση των νεότερων Τούβλων του Ταμείου Κληροδοτήσεων της Gamble και να καλωσορίσει τα νεότερα μέλη της Εταιρείας Κληρονομιάς της Elizabeth Gamble Garden ’02.

Οι επισκέπτες καλωσόρισαν στο Carriage House Courtyard με κρασιά Gamble και αναψυκτικά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Marco Maina, Εκτελεστικό Διευθυντή της Gamble και την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Sarah Clark. Στη συνέχεια, η αναγνώριση των τούβλων και η τιμή των δωρητών του Gamble Garden έγινε από τον Pat Davis, Πρόεδρο της Επιτροπής του Ταμείου Επιχορήγησης. Φίλοι και μέλη της οικογένειας μίλησαν λίγα λόγια για το πρόσωπο που τιμούσαν για φόρο τιμής και μνημεία, μοιράζοντας τις σχέσεις τους με τον Gamble και τις ευχαριστίες τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια επίσκεψη στο Gamble Gazebo όπου έχουν τοποθετηθεί όλα τα νέα τουβλάκια.

’02 Legacy Society

Ονομάστηκε από τη χρονιά που χτίστηκε το Gamble House, η Elizabeth Gamble Garden ’02 Legacy Society τιμά όσους θυμήθηκαν το Gamble Garden στο σχέδιο περιουσίας τους. Φέτος, το ’02 Legacy Society καλωσόρισε δύο μέλη: την Jane Holland και την Kaaren Antoun.

2022 Endowment Fund Bricks

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ
JANE HOLLAND 2020
Κτήμα της Jane B Holland

Η Τζέιν Χόλαντ έμενε απέναντι από τη Μις Γκάμπλ και την ήξερε πολύ καλά. Η Τζέιν είχε υπέροχες αναμνήσεις από τη Μις Γκάμπλ και της άρεσε να μοιράζεται τον χρόνο που την είδε να περπατά στα μονοπάτια του κήπου της με το μπαστούνι της στο χέρι, να μαχαιρώνει σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες. Η Τζέιν ήταν η μόνη δάσκαλος στο Gamble για πολλά χρόνια. Της άρεσε η δουλειά της στο Gamble. Αργότερα στη ζωή, η Τζέιν άρχισε να καλλιεργεί τριαντάφυλλα, και επειδή ο τοπικός ειδικός στα τριαντάφυλλα, στον οποίο οι άνθρωποι συνέρρεαν για συμβουλές, αποκόμματα και ένα μπουκέτο αν ήταν τυχερός.

ΣΕ ΜΝΗΜΗΝ
ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧ
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
John Antoun

Ο Johan Antoun αφιέρωσε ένα τούβλο στην αείμνηστη σύζυγό του Kaaren. Ο John λέει, «Της άρεσε το Gamble Garden. Εκτίμησε ιδιαίτερα τους εθελοντές, μου άρεσε όταν έγινα, ζωντανή απόδειξη ότι πάντα αποκομίζεις περισσότερα από τον εθελοντισμό από όσα έκανες ποτέ». Ο John και η Karen έχουν επίσης έναν ειδικό πάγκο στο σοκάκι, και ο John λατρεύει να έρχεται και να κάθεται στον πάγκο για να απολαύσει τον κήπο.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ
ΚΙΡΣΤΕΝ ΚΑΙ ΟΛΙΒΕΡ
GILDERSLEEVE, JR.
Kirsten και Oliver Gildersleeve

Η Kirsten ήταν μια υπέροχη εθελόντρια και κηπουρός του Gamble.

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
JEAN KUO AITCHISON
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝ
Ian Aitchison

IAN AITCHISON
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝ
Ian Aitchison

Ο Ian και ο Jean εργάστηκαν και οι δύο στο Gamble ως δάσκαλοι του Garden. Ο Jean πέθανε το 2021. Ο Ian συνεχίζει ως Gamble Docent και εθελοντής στον κήπο. Το πρώτο του τούβλο τιμά τη ζωή του Jean και αποφάσισε το δεύτερο του τούβλο για να τιμήσει τη ζωή τους μαζί. Ο Ian λέει, «Είμαι στο Gamble για 15 χρόνια και είμαι πολύ ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι εθελοντής. Ανήκω στην ταξιαρχία Dirty Knees. Είναι σχεδόν συνηθισμένο να λέμε ότι είναι θεραπευτικό, αλλά δεν ξέρω καλύτερη λέξη, ειδικά όταν ο Jean πέθανε πέρυσι. Της άρεσε να έρχεται εδώ. κάναμε και οι δύο. Όπως λέω στο τούβλο, θα θυμάμαι πάντα να περπατάω μαζί της, και χρησιμοποιώ τη λέξη «περπάτημα» με μια γενική έννοια, όχι απλώς περπατώντας αλλά περπατώντας στη ζωή μαζί της. Ήμασταν παντρεμένοι για 58 χρόνια».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ BOB WATERMAN
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ από το GAZEBO
ΤΖΕΦ ΚΑΙ ΓΚΑΡΥ ΝΤΑΝΚΕΡ
Γκάρι και Τζεφ Ντάνκερ

Ο Bob Waterman είναι ο ιδρυτής της Waterman & Sun, μιας εταιρείας σχεδιασμού κατοικιών με έδρα την Portola Valley. Έλαβε το προπτυχιακό του πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ο Bob σχεδίασε το εμβληματικό κιόσκι του Gamble το 1994 και την κληματαριά με τριανταφυλλιές του Gamble το 2013. Οι εθελοντές Gamble, Gary και Jeff Dunker, αφιέρωσαν ένα τούβλο στον Bob για να ευχαριστήσουν για την κληρονομιά και τη συνεισφορά του στο Gamble Garden.

Ευχαριστούμε πολύ την Επιτροπή του Ταμείου Επιχορήγησης για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και την αναγνώριση που τους αξίζει στους δωρητές μας: Pat Davis, Sarah Clark, Carol Friedman, Susann Mirabella, Karen Olson, Marcia Rehmus, Joan Sanders, Jane Stocklin, Eleanor Thomas, Cindy Traum, Νάνσυ Γουόνγκ

*Το περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης βασίστηκε σε ομιλίες που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τους Pat Davis, John Antoun, Ian Aitchison και Gary Dunker