How To Create Standout Business Portraits – Life and Tech Shots Magazine

How To Create Standout Business Portraits – Life and Tech Shots Magazine

Januar 3, 2023 0 Von admin

Τα επαγγελματικά πορτρέτα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως εργαλείο μάρκετινγκ για επαγγελματίες. Μερικοί άνθρωποι τα προσθέτουν στις επαγγελματικές τους κάρτες ή στους ιστότοπους εργασίας τους για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόσληψης για μια δουλειά. Λόγω της σημασίας του, το να γνωρίζουν πώς να δημιουργούν επαγγελματικά πορτρέτα που ξεχωρίζουν είναι μια χρήσιμη δεξιότητα για τους φωτογράφους.

Εδώ, ένας επαγγελματίας φωτογράφος στο Ντουμπάι μοιράζεται μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις νικητήριες εικόνες.

Γνωρίστε τον πελάτη σας

Το αρχικό συνάντηση με τον πελάτη θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τον πελάτη σας, τον κλάδο του και τον σκοπό της λήψης. Μάθετε τι θέλει να πετύχει ο πελάτης σας με το επιχειρηματικό πορτρέτο. Θα το χρειαστούν για τον ιστότοπο της εταιρείας ή θα προσθέσουν τις φωτογραφίες σε μια επαγγελματική κάρτα;

Εάν οι πελάτες σας δεν έχουν ιδέα ή δεν είναι σίγουροι για το τι θέλουν, δείξτε τους μερικά δείγματα της φωτογραφικής σας δουλειάς ή προτείνετε μερικές ιδέες. Αυτά που λένε ή αποκαλύπτουν κατά τη διάρκεια των αρχικών συναντήσεων διαβούλευσης θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνετε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε με τι αισθάνεται άνετα ο πελάτης όταν πρόκειται για πυροβολισμούς. Αισθάνεται άνετα το άτομο με κάμερες, φλας και ποζάρει; Ο τρόπος με τον οποίο απαντούν σε αυτήν την ερώτηση θα σας ενημερώσει πού μπορείτε να κρατήσετε τη λήψη, ποια εργαλεία μπορεί να χρειαστεί να φέρετε και πιθανές πόζες για τον πελάτη.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν αισθάνονται άνετα να ποζάρουν μπροστά σε μια κάμερα. Μπορεί να χρειαστεί να τους κατευθύνετε για το πώς να σταθούν, τι να κάνουν με τα χέρια τους ή ακόμα και τι είδους χαμόγελο θα φαινόταν καλό στην κάμερα.

είδη ένδυσης

Επιλέγοντας τα σωστά ρούχα μπορώ να βοηθήσω κάντε το θέμα σας να ξεχωρίζει από το φόντο και την υπόλοιπη εικόνα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να προσέχετε ώστε τα θέματά σας να μην φορούν ρούχα που αποσπούν υπερβολικά την προσοχή.

Με τις συμβατικές εταιρικές λήψεις μέσα σε ένα γραφείο, ένα κοστούμι και μια γραβάτα σε σκούρο μονόχρωμο θα ήταν πιο κατάλληλα. Για έναν τοπίου, μπορεί να έχετε περισσότερα περιθώρια όσον αφορά τα χρώματα και τα μοτίβα. Όταν φωτογραφίζετε μια ολόκληρη ομάδα, επιλέξτε ρούχα και χρώματα που συνεργάζονται, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν σε κάθε άτομο να ξεχωρίζει.

Επαρκής πηγή φωτισμού

Η ποσότητα και η ποιότητα των ο φωτισμός θα επηρεάσει την ποιότητα της εικόνας. Η λήψη σε ένα στούντιο διευκολύνει την παραγωγή εταιρικών πορτρέτων καθώς έχετε καλύτερο έλεγχο των συνθηκών φωτισμού. Το πρόβλημα με τη λήψη σε εξωτερικούς χώρους είναι ότι έχετε περιορισμένο χρόνο για λήψη και η ποιότητα του φωτός αλλάζει με το χρόνο. Αυτό θα σας προκαλέσει να εργαστείτε γρήγορα.

Μια εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσετε το γραφείο του πελάτη ή να αναζητήσετε ένα άλλο γραφείο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τη λήψη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι φωτογράφοι πρέπει να διακρίνουν μια καλή τοποθεσία για τη λήψη και να δουν ποια εργαλεία χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Έχετε έτοιμο έναν εναλλακτικό χώρο για την περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με τον πρώτο ιστότοπο.

Χρησιμοποιήστε το φως του περιβάλλοντος όσο το δυνατόν περισσότερο και αποφύγετε το φλας. Τα φλας της κάμερας μπορούν να παράγουν εξαιρετικά επίπεδα αντίθεσης μεταξύ των φωτεινών και των σκοτεινών περιοχών. Επιπλέον, τα φλας της κάμερας μπορεί να κάνουν ορισμένα θέματα να αισθάνονται άβολα ή να φοβούνται.

Όταν φωτογραφίζετε σε εσωτερικούς χώρους, χρειάζονται μερικά βασικά εργαλεία: τουλάχιστον δύο softboxes ή βάσεις ομπρέλας συν έναν ανακλαστήρα. Το παιχνίδι με αυτά τα εργαλεία μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τα επιθυμητά εφέ φωτισμού χωρίς να δημιουργείτε έντονες λάμψεις ή σκιερές περιοχές στην εικόνα σας.

Καλό φόντο

Όταν κάνουν επαγγελματικά πορτρέτα, οι φωτογράφοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν καθαρό φόντο, γραφείο, έξοδος σε εξωτερικούς χώρους ή χρήση του περιβάλλοντος εργασίας του πελάτη. Η λήψη εκτός στούντιο μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετες προκλήσεις, αλλά αυτό θα σας επιτρέψει να γίνετε πιο δημιουργικοί όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα κατάλληλο φόντο για το θέμα σας. Η χρήση του περιβάλλοντος εργασίας του πελάτη ως φόντο για την εικόνα βοηθά στην αφήγηση της ιστορίας και δίνει στους ανθρώπους μια καλύτερη ιδέα για το τι κάνει το θέμα για τα προς το ζην. Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης σας είναι ανθοπώλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσοψη του ανθοπωλείου ως φόντο για το πορτρέτο.

Κατά τη λήψη σε τοποθεσία, οι φωτογράφοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι η περιοχή δεν φαίνεται βρώμικη ή ακατάστατη. Το ντύσιμο του χώρου μπορεί να είναι απαραίτητο για να επιτύχετε την εμφάνιση που θέλετε. Αφαιρέστε τυχόν στοιχεία που αποσπούν την προσοχή, όπως καλώδια, βύσματα και πρίζες. Η προετοιμασία του χώρου μειώνει επίσης την ανάγκη για βαριά μετα-επεξεργασία των εικόνων.

Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αξέχαστα επαγγελματικά πορτρέτα. Ως φωτογράφος, θα χρειαστεί πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές και δείτε τι λειτουργεί για έναν συγκεκριμένο πελάτη ή σενάριο. Να θυμάστε πάντα ότι ο στόχος είναι να δημιουργήσετε επαγγελματικά πορτρέτα που να μιλούν για την προσωπικότητα του ατόμου, παραμένοντας παράλληλα κατάλληλα για το επάγγελμα, την καριέρα ή τον κλάδο που έχει επιλέξει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Μπάρι Μόργκαν

Ο Μπάρι είναι η δημιουργική δύναμη πίσω Φωτογραφία Barry Morgan, η οποία είναι μια εταιρική εταιρεία φωτογραφίας με έδρα το Ντουμπάι. Πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να κάνεις το καλύτερο. Αρχικά προέρχεται από ένα υπόβαθρο σε διαφημιστικές εταιρείες, τώρα φέρνει την επιχειρηματική του εμπειρία για να δημιουργήσει εξαιρετικές και αποτελεσματικές φωτογραφίες μάρκετινγκ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους.