Υπαίθρια Δραστηριότητα ζωγραφικής τέχνης για παιδιά

Υπαίθρια Δραστηριότητα ζωγραφικής τέχνης για παιδιά

August 21, 2022 0 Von admin

Έχετε κάποιους εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες; Αυτή η υπαίθρια τέχνη με το όνομα είναι μια διασκεδαστική αλλαγή του ρυθμού και μια τέλεια γρήγορη καλοκαιρινή δραστηριότητα όταν πρέπει να εστιάσετε ξανά την ενέργεια του παιδιού. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να έχετε τα παιδιά έξω και να ζωγραφίζουν μακριά.

Σχετίζεται με: Ψάχνετε για άλλες υπαίθριες δραστηριότητες για παιδιά – δοκιμάστε τη λίστα με τα αγαπημένα μου.

Υπάρχει ένας λόγος για να δοκιμάσετε την υπαίθρια τέχνη

Η ζωγραφική των παιδιών δεν σημαίνει πάντα στο τραπέζι. Δεν χρειάζεται να σημαίνει πάντα σε ένα λευκό κομμάτι χαρτί. Και πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι ένα τεράστιο χάος.

Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι αυτή η γιγάντια ονομαστική δραστηριότητα.

Το να ζωγραφίζεις με παιδιά μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν να βάζεις χρωματιστές γάτες που δεν ζωγραφίζουν καν για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα. Έβγαλα λοιπόν τον πίνακα έξω και τον έκανα γιγάντιο – ελπίζοντας σε μια αλλαγή.

Και τι α ΑΛΛΑΞΕ ΗΤΑΝ.

Ίσως είναι μόνο τα παιδιά μου, αλλά η ζωγραφική είναι μερικές φορές μια γρήγορη δραστηριότητα. Μην με παρεξηγείτε, λατρεύω την αυτοέκφραση και την ευκαιρία να εξερευνήσω ένα νέο μέσο και όλη αυτή την καλή διαδικασία καλλιτεχνικής τζαζ, ΑΛΛΑ θα ήταν ωραίο να ΕΠΑΙΖΑΝ για όσο καιρό πρόκειται να στήσω / καθαρίσω πάνω.

Δεν θα ήταν εκπληκτική απόδοση επένδυσης να τους βάφω για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όσο δούλεψα;

Αυτό ακριβώς συνέβη με αυτήν την υπαίθρια τέχνη.

Δύο παιδιά (2 και 4) που στέκονται σε μεγάλα κομμάτια χαρτιού με τα ονόματά τους ζωγραφισμένα πάνω και αρχίζουν να ζωγραφίζουν.

Ο κατάλογος των υλικών:

Το Busy Toddler συμμετέχει στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα συνεργατών. Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους συνδέσμους στην πολιτική αποκάλυψης.

Προαιρετικός: Ταινία-κασέτα. Το κρέμασα στο φράχτη μου γιατί αυτό είναι που λειτουργεί καλύτερα για φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Εάν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ταινία που συγκρατεί το χαρτί ΚΑΙ είναι ασφαλής για τον φράχτη σας.

Δύο παιδιά (2 και 4) ζωγραφίζουν μεγάλα κομμάτια χαρτιού με τα ονόματά τους ζωγραφισμένα πάνω τους.

Πώς να ρυθμίσετε το outdoor name art

Άνοιξα το χαρτί Kraft αρκετά μεγάλο. Εάν δεν έχετε χαρτί Kraft – μην ανησυχείτε! Χρησιμοποιήστε ένα κουτί από χαρτόνι. Ο στόχος είναι ένας καμβάς μεγαλύτερος από τον κανονικό.

Στα καλύτερά μου γράμματα φυσαλίδας, έγραψα τα ονόματά τους όσο το δυνατόν πιο μεγάλα και καθαρά.

Να θυμάστε ότι τα παιδιά δεν νοιάζονται πως Το όνομά τους φαίνεται – τα γράμματα με φυσαλίδες σας θα είναι υπέροχα. Τα παιδιά θέλουν απλώς να δουν το όνομά τους σε γιγάντιο

Έπιασα τη φόρμα για μάφινς και τη γέμισα με μπογιά που πλένεται. Χρησιμοποιώ πάντα μια φόρμα για μάφιν όταν ζωγραφίζω με παιδιά. Είναι ο τέλειος χώρος και επίσης διατηρεί καλά διαχωρισμένο το χρώμα.

Μια φόρμα για μάφινς γεμάτη μπογιά και πινέλα.

Γιατί είναι σημαντικές οι δραστηριότητες ονομασίας με τα παιδιά

Τα ονόματα είναι σημαντικά για παιδιά. Αυτή είναι συχνά η πρώτη λέξη που διαβάζουν και συνήθως είναι μερικά από τα συχνά πρώτα γράμματα που θα απομνημονεύσουν.

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να έχουν γνώση ορθογραφίας, ανάγνωσης ή βραδινής εκτύπωσης του ονόματός τους για αυτό το έργο ζωγραφικής. Αντίθετα, δείτε αυτό ως έκθεση στα γράμματα και τη γραπτή γλώσσα. Δεν πρόκειται για δεξιοτεχνία εδώ: είναι για την έκθεση των παιδιών στο όνομά τους στην εκτύπωση και στα γράμματα που δημιουργούν αυτό το όνομα.

Δραστηριότητες με ονόματα είναι ισχυρά και ουσιαστικά για τα παιδιά – έχουν άμεση ιδιοκτησία και αγοράζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ψάχνετε για περισσότερες δραστηριότητες με θέμα το όνομα; Δείτε αυτά!

Δύο παιδιά (2 και 4) ζωγραφίζουν μεγάλα κομμάτια χαρτιού με τα ονόματά τους ζωγραφισμένα πάνω τους.

Πώς διήρκεσε αυτή η δραστηριότητα;

Είκοσι λεπτά.

Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία και μια τεράστια νίκη για την οικογένειά μας.

Μπόρεσα να καθίσω αναπαυτικά και να απολαύσω τη διαδικασία τους, να τους παρακολουθήσω να δουλεύουν και να κάνω μια μικρή παρακολούθηση όλης της δραστηριότητας.

Επιπλέον – ήταν πραγματικά περήφανοι για τη δουλειά τους στο τέλος γιατί η ζωγραφική του ονόματός τους ήταν μια τόσο προσωπική δραστηριότητα.

Ένα παιδί κάθεται στο γρασίδι επιλέγοντας ένα νέο χρώμα βαφής.  Η βαφή είναι σε φόρμα για μάφιν.  Το όνομα του παιδιού είναι γραμμένο σε καφέ χάρτινο καμβά.

Συχνές Ερωτήσεις

Πρέπει να κάνετε αυτή τη δραστηριότητα σε φράχτη;

Ευτυχία ΟΧΙ! Επέλεξα να κάνω αυτή τη δραστηριότητα στον φράχτη επειδή είμαι blogger για παιδικές δραστηριότητες και αυτό κάνει μια καλύτερη φωτογραφία. Βρίσκετε ένα μέρος που λειτουργεί για την οικογένειά σας. Η τοποθέτηση του έργου στο έδαφος είναι εξίσου διασκεδαστική.

Πόσο χρονών πρέπει να είναι τα παιδιά για δραστηριότητες ζωγραφικής;

Είναι όλα σχετικά με στάδια πέρα ​​από ηλικίες σε αυτό. Μερικά παιδιά θα απολαμβάνουν τις δραστηριότητες ζωγραφικής ως νήπια. Μερικοί θα απολαύσουν τις δραστηριότητες ζωγραφικής όταν μεγαλώσουν. Χρησιμοποιήστε μη τοξικό χρώμα που πλένεται και προσέξτε τα μικρά παιδιά (ειδικά κάτω των 2 ετών) που μπορεί να δοκιμάσουν τη γεύση του χρώματος. Σε γενικές γραμμές, τα παιδιά συνειδητοποιούν πολύ γρήγορα ότι ενώ φαίνεται νόστιμο: η βαφή έχει τρομερή γεύση.

Τι γίνεται αν το παιδί μου αρνηθεί τη δραστηριότητα;

Είναι δύσκολο όταν δουλεύουμε για να στήσουμε ένα έργο και τα παιδιά το απορρίπτουν ή φεύγουν. Η φιλοσοφία μου: τα παιδιά είναι σαν τις γάτες. Συχνά χρειάζεται να είναι με τους όρους τους. Συνήθως οργανώνω δραστηριότητες και φεύγω. Τα αφήνω έξω όλη μέρα για να επιλέξουν τα παιδιά να πάνε και να δουλέψουν με τη δική τους ταχύτητα.

Susie Allison, M. Ed

Ιδιοκτήτης, Δημιουργός

Η Susie Allison είναι η δημιουργός του Busy Toddler και έχει περισσότερους από 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Ίνσταγκραμ. Πρώην δάσκαλος και υπέρμαχος της προσχολικής εκπαίδευσης, το βιβλίο για γονείς της Σούζι „Οδηγός απασχολημένου νηπίου για την πραγματική ανατροφή των παιδιών” είναι διαθέσιμο στο Amazon.