Το Rusty Weathered Steel Siding καλύπτει αυτό το μικρό σπίτι στην αγροτική Νέα Υόρκη

Το Rusty Weathered Steel Siding καλύπτει αυτό το μικρό σπίτι στην αγροτική Νέα Υόρκη

Oktober 5, 2022 0 Von admin
Ένα μοντέρνο σπίτι σε ένα χωράφι, έχει ένα ξεπερασμένο ατσάλινο εξωτερικό και μαύρη επένδυση από πεύκο.

Στούντιο ΜΜ μοιράστηκε φωτογραφίες από ένα μοντέρνο σπίτι που ολοκλήρωσαν στο North Branch της Νέας Υόρκης, το οποίο έχει εξωτερική επένδυση από ατσάλινη επένδυση.

Το σπίτι ενός υπνοδωματίου σχεδιάστηκε για ένα ζευγάρι που θέλει να μειώσει το μέγεθος και να ζήσει απλά και εκμεταλλεύεται το πλάτος του χώρου με την οριζόντια διάταξή του.

Ένα μοντέρνο σπίτι με οριζόντιο ντιζάιν, έχει φθαρμένο εξωτερικό ατσάλι και μαύρη επένδυση από πεύκο.

Η χαρακτηριστική πρόσοψη του σπιτιού συνδυάζει επένδυση από μαύρο πεύκο με ατσάλι Corten. Τα πάνελ 18 ιντσών τυλίγονται γύρω από το σπίτι, με ιδιαίτερη προσοχή στην ευθυγράμμιση των χαλύβδινων ραφών με τις άλλες οριζόντιες γραμμές του εξωτερικού. Ευθυγραμμίζοντας τα πάνελ με τις περιμετρικές και οριζόντιες άκρες των παραθύρων του σπιτιού, επιτυγχάνεται μια καθαρή και σκόπιμη αισθητική, αποφεύγοντας παράλληλα πρόσθετο κόστος και σπατάλη κοπής μετάλλου.

Μέσω της έκθεσης στα στοιχεία, ο χάλυβας που ξεπερνά τις καιρικές συνθήκες θα οξειδωθεί φυσικά, δημιουργώντας μια οργανική σκουριασμένη πατίνα καθώς φθείρεται με την πάροδο του χρόνου.

Ένα μοντέρνο σπίτι με οριζόντιο ντιζάιν, έχει φθαρμένο εξωτερικό ατσάλι και μαύρη επένδυση από πεύκο.

Το ξεπερασμένο ατσάλι δεν υπάρχει μόνο στο εξωτερικό του σπιτιού αλλά και στο εσωτερικό του. Το ατσάλινο τζάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή περιλαμβάνει μια ελαφρά εσοχή φωτιάς με ξύλα και μια εσοχή για αποθήκευση καυσόξυλων.

Το σαλόνι, που βλέπει στο γήπεδο, μοιράζεται τον ανοιχτό χώρο με την τραπεζαρία και την κουζίνα. Τα παράθυρα Clerestory προσθέτουν ακόμα περισσότερο φυσικό φως στο εσωτερικό. Τα δάπεδα σε όλο το σπίτι είναι γυαλισμένο σκυρόδεμα, λειτουργώντας ως θερμική μάζα και βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο περίβλημα του χαλύβδινου τζακιού από το δάπεδο μέχρι την οροφή περιλαμβάνει μια ελαφρά εσοχή φωτιάς με ξύλα και μια εσοχή για αποθήκευση καυσόξυλων.

Στο μπάνιο, πλάκες δρυός τοπικής προέλευσης σχηματίζουν τη ματαιοδοξία, ενώ τα ορειχάλκινα φωτιστικά από το Brizo είναι προσεκτικά για την εξοικονόμηση νερού και ένα μεγάλο παράθυρο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο χωράφι.

Σε αυτό το μοντέρνο μπάνιο, πλάκες τοπικής προέλευσης βελανιδιάς σχηματίζουν τη ματαιοδοξία, ενώ τα ορειχάλκινα φωτιστικά από το Brizo φροντίζουν για την εξοικονόμηση νερού και ένα μεγάλο παράθυρο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο χωράφι.
Στο μπάνιο, πλάκες τοπικής προέλευσης βελανιδιάς σχηματίζουν τη ματαιοδοξία, ενώ τα ορειχάλκινα φωτιστικά από το Brizo φροντίζουν για την εξοικονόμηση νερού.

Εξωτερικά, υπάρχει ένα σκεπαστό αίθριο που βρίσκεται ανάμεσα στην κύρια κατοικία και ένα στούντιο τέχνης, που περιλαμβάνει ένα τζάκι που περιβάλλεται από καρέκλες.

Ένα σκεπαστό εξωτερικό αίθριο, που βρίσκεται ανάμεσα στην κύρια κατοικία και ένα στούντιο τέχνης, περιλαμβάνει τζάκι που περιβάλλεται από καρέκλες.

Το στούντιο, επίσης καλυμμένο με ατσάλι, έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας ευέλικτος δημιουργικός χώρος, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να επικεντρωθούν σε μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών ενδιαφερόντων, είτε πρόκειται για φωτογραφία, ζωγραφική, βαφή νημάτων, πλέξιμο ή παρασκευή σαπουνιού.

Αυτό το μοντέρνο στούντιο, καλυμμένο με ατσάλι που διαβρώνεται, έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας ευέλικτος δημιουργικός χώρος, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να εστιάσουν σε μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών ενδιαφερόντων, είτε πρόκειται για φωτογραφία, ζωγραφική, βαφή νημάτων, πλέξιμο ή παρασκευή σαπουνιού.
Φωτογραφία: Brad Feinknopf