Το All Black Wood Siding δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εξωτερικό για αυτό το νέο σπίτι

Το All Black Wood Siding δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εξωτερικό για αυτό το νέο σπίτι

Oktober 21, 2022 0 Von admin
Ένα μοντέρνο σπίτι έχει ένα εντυπωσιακό μαύρο μεταλλικό και ξύλο εξωτερικό.

Grenier Richards Spensier Architectureμαζί με εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης Στούντιο Findlayολοκλήρωσε ένα νέο σπίτι στο Sainte-Anne-des-Lacs, στο Κεμπέκ, στον Καναδά, το οποίο έχει μια εντυπωσιακή εξ ολοκλήρου μαύρο μέταλλο και ξύλο.

Ένα μοντέρνο σπίτι έχει ένα εντυπωσιακό μαύρο μεταλλικό και ξύλο εξωτερικό.

Το καλωσόρισμα των επισκεπτών στο σπίτι είναι μια απλή είσοδος με μαύρη μπροστινή πόρτα και μινιμαλιστικό πάγκο.

Μια απλή είσοδος με μαύρη εξώπορτα και μινιμαλιστικό πάγκο.

Στο σαλόνι, μεγάλα παράθυρα τυλίγονται γύρω από το δωμάτιο, ενώ ένα τζάκι τραβά το βλέμμα προς τα πάνω στην οροφή του καθεδρικού ναού.

Σε αυτό το μοντέρνο σαλόνι, μεγάλα παράθυρα τυλίγονται γύρω από το δωμάτιο, ενώ ένα τζάκι τραβά το βλέμμα προς τα πάνω στην οροφή του καθεδρικού ναού.

Δίπλα στο τζάκι υπάρχει ένα καθιστικό που έχει θέα στον μπροστινό κήπο και στο δρόμο.

Δίπλα στο τζάκι υπάρχει ένα καθιστικό που έχει θέα στον μπροστινό κήπο και στο δρόμο.

Η τραπεζαρία, με ένα ξύλινο τραπέζι για οκτώ, χωρίζει το σαλόνι από την κουζίνα.

Αυτή η τραπεζαρία, με ένα ξύλινο τραπέζι για οκτώ, χωρίζει το σαλόνι από την κουζίνα.

Στην κουζίνα, ένα μακρύ νησί επιτρέπει άφθονο χώρο πάγκου, ενώ το ανοιχτό χρώμα συμπληρώνει τα μινιμαλιστικά λευκά ντουλάπια. Το μαύρο υλικό και τα σκαμπό πόδια είναι στοιχεία που κάνουν αντίθεση.

Σε αυτή τη μοντέρνα κουζίνα, ένα μακρύ νησί επιτρέπει άφθονο αντίθετο χώρο, ενώ το ανοιχτό χρώμα συμπληρώνει τα μινιμαλιστικά λευκά ντουλάπια και τις ενσωματωμένες συσκευές.  Το μαύρο υλικό και τα σκαμπό πόδια είναι στοιχεία που κάνουν αντίθεση.

Εκτός από τα ντουλάπια της κουζίνας, υπάρχει επίσης ένα μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα με νεροχύτη και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Ένα μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα με νεροχύτη και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Ένα δευτερεύον σαλόνι περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη μονάδα που επενδύει τον τοίχο με ντουλάπια και ράφια που τονίζονται από μαύρα στοιχεία και φυτά.

Ένα σαλόνι περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη μονάδα που επενδύει τον τοίχο με ντουλάπια και ράφια που τονίζονται από μαύρα στοιχεία και φυτά.

Μια πόρτα στο δευτερεύον σαλόνι ανοίγει σε έναν ηλιόλουστο χώρο με μεγάλα παράθυρα και ξύλινη οροφή, καθώς και σε τραπεζαρία και σαλόνι.

Ηλιόλουστη αίθουσα με μεγάλα παράθυρα και ξύλινη οροφή, καθώς και τραπεζαρία και σαλόνι.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει διατηρηθεί μίνιμαλ με έργα τέχνης πάνω από το κρεβάτι και μαύρες απλίκες.

Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει διατηρηθεί μίνιμαλ με έργα τέχνης πάνω από το κρεβάτι και μαύρες απλίκες.

Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει έναν τοίχο με λευκά πλακάκια πίσω από τον νιπτήρα και μια καμπίνα ντους με γυάλινη οθόνη.

Αυτό το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει τοίχο με λευκό πλακάκι πίσω από τον νιπτήρα και καμπίνα ντους με γυάλινη οθόνη.

Σε ένα άλλο υπνοδωμάτιο, δύο σετ κουκέτες δημιουργούν χώρο για τέσσερις να κοιμηθούν. Κάθε μια από τις κουκέτες έχει επίσης τη δική της απλίκα.

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο, δύο σετ κουκέτες δημιουργούν χώρο για τέσσερις να κοιμηθούν.  Κάθε μία από τις κουκέτες έχει επίσης τη δική της απλίκα.

Ένα δεύτερο μπάνιο περιλαμβάνει διπλό νιπτήρα, ενώ οι καθρέφτες με μαύρο πλαίσιο συμπληρώνουν τις μαύρες βρύσες, τον φωτισμό, τα συρτάρια και το κουρτινόξυλο του ντους.

Αυτό το μοντέρνο μπάνιο περιλαμβάνει διπλό νιπτήρα, ενώ οι καθρέφτες με μαύρο πλαίσιο συμπληρώνουν τις μαύρες βρύσες, τον φωτισμό, τα συρτάρια και το κουρτινόξυλο του ντους.

Στην αυλή υπάρχει τζάκι με καθίσματα και πέτρινο περιβάλλον.

Η αυλή περιλαμβάνει τζάκι με καθίσματα και πέτρινο περίβολο.
Φωτογραφία από Φωτογραφία Ακίνητης Περιουσίας – Γιώργος Παπαδομανωλάκης | Αρχιτέκτονας: Grenier Richards Spensier Architecture | Εσωτερική διακόσμηση: Στούντιο Findlay