Το καλοκαίρι απαιτεί μια μικρή ανάσα…

Το καλοκαίρι απαιτεί μια μικρή ανάσα…

Oktober 3, 2022 0 Von admin

Τις τελευταίες εβδομάδες με είδαν να σκέφτομαι εδώ για κάποιον βασικό και ουσιαστικό άνθρωπο αξίες.σεβασμό, καλοσύνη, υπομονή και ειλικρίνεια.

Και καθώς θεωρώ αυτές τις αξίες, επιλέγω να τις εφαρμόσω στον εαυτό μου και να σας πω ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα το κάνω παίρνοντας μια μικρή ανάσα από τακτικές σκέψεις εδώ.

Σκεπτόμενος τον περασμένο χρόνο αναγνωρίζω ότι είμαι κουρασμένος και χρειάζεται μια παύση.

Ενας αριθμός από γεγονότα ζωής συνέβησαν ταυτόχρονα – ο Πρεσβύτερος και ο Αγαπητός φεύγουν από το σπίτι για το uni, μια παγκόσμια πανδημία με σχετιζόμενα lockdown και γίνονται περιεμμηνοπαυσιακά.

Αυτό έχει αισθανθεί ένα κομμάτι τριπλής σύγχυσης.

Να εισαι τίμιος με τον εαυτό μου, βλέπω ότι είμαι πολύ κουρασμένος και δεν μπορώ να συνεχίσω με κανονικό ρυθμό.

Να εισαι είδος στον εαυτό μου, το βλέπω αυτό Το να κάνεις πίσω είναι εντάξει. Καλοσύνη αυτή τη στιγμή σημαίνει να έχω περισσότερο χώρο στο ημερολόγιό μου και λιγότερη ακαταστασία στο κεφάλι μου.

Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι έχω εργαστεί ως α life coach για 8 χρόνιακαι Εχω γράφτηκε σχεδόν κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτό είναι πολύ περιεχόμενο.

χώρος για μια μικρή ανάσα, νάρκισσος ενάντια στον ουρανόΤο τελευταίο κομμάτι για μένα είναι ότι τελείωσε η σχολική περίοδος και άρχισαν οι σχολικές καλοκαιρινές διακοπές. Γνωρίζω ότι μπορεί να μην ζείτε με τους σχολικούς όρους και αυτό δεν σας επηρεάζει. «Καλοκαίρι» για εσάς σημαίνει διακοπές για μερικές εβδομάδες ίσως, και ίσως πιο ζεστά βράδια, αλλά όχι άλλες σημαντικές αλλαγές.

Το καταλαβαίνω.

Αλλά σε αυτό το σπίτι, μόνο για άλλα δύο χρόνιαπαραμένουμε στο έλεος της σχολικής χρονιάς. Και έχω πλήρη επίγνωση του πώς πολύτιμος Αυτές οι εβδομάδες είναι με το Nearest-και-Dearest τριγύρω πριν πετάξουν εντελώς τη φωλιά.

Και έτσι, το καλοκαίρι είναι εδώ και η ώρα είναι η κατάλληλη…

…να παίρνω μια μικρή ανάσα από τη σύνταξη νέου περιεχομένου εδώ κάθε εβδομάδα.

(Νομίζω στους στίχους τραγουδιών – α Wee blast της εκδοχής του Mick και του David αν είστε τόσο διατεθειμένοι…ΠΟΣΟ Ωραίος φαίνεται ο David Bowie σε αυτό το βίντεο…με μεταφέρει αμέσως πίσω στο να είμαι έφηβος)

Μου αρέσει να γράφω. Και μου αρέσει που διαβάζεις τις σκέψεις μου και τις μοιράζεσαι και σε ενθαρρύνουν και σε προκαλούν.

Αλλά είναι επίσης εντάξει να σταματήσετε για μια μικρή ανάσα καθώς τόσο ο εγκέφαλος όσο και η ψυχή είναι πολύ κουρασμένοι.

Γι‘ αυτές τις επόμενες καλοκαιρινές εβδομάδες μέχρι το τέλος Αυγούστου, θα σας ανακατευθύνω στο μερικές από τις προηγούμενες σκέψεις μου σε θέματα που πιστεύω και ελπίζω ότι χρήζουν περαιτέρω προβληματισμού.

Ήταν μια δύσκολη παλιά χρονιά. Και επομένως είναι λογικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς) για να εξετάσετε σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Θα εξετάσουμε το δικό μας σχέσειςτι τα όρια έχουμε στη θέση τους, τη σημασία του κάνοντας καλές επιλογέςκαι τα οφέλη του ακατάστατο σπίτι και ψυχή μαζί.

Ελπίζω ότι αυτοί οι στοχασμοί και οι ενθάρρυνση θα σας φέρουν μερικές ζωοτροφή για την ψυχή σου – να αναλογιστείτε, να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε τι είναι σημαντικό, ποιοι είστε και πώς να προχωρήσετε.

Ως πρώτο βήμα, η κατανόηση των συνηθειών που αναπαράγονται καλος χαρακτηρας και καλές πρακτικές είναι ένα υπέροχο πλαίσιο για να ξεκινήσετε.

Οι Επτά Συνήθειες και γιατί είναι τόσο ισχυρές.

Αυτή είναι η σειρά που έγραψα βασισμένη Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων του Δρ Stephen Covey. Παραμένει – από τη δική μου οπτική γωνία – ένα απίστευτα δυνατό βιβλίο για την ανάπτυξη χαρακτήρων και την ηγεσία. Έτσι, πολλές από τις συνήθειες που αναφέρονται φέρνουν πραγματική ανάπτυξη και μεταμόρφωση στη ζωή μας, είτε πρόκειται για προσωπικές είτε εργασιακές σχέσεις.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σειρά ξεκινώντας εδώ.

Απολαύστε την επανεξέταση αυτών των συνηθειών και αφιερώστε λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα για να το σκεφτείτε που θα έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά στη ζωή σας.

Πώς θα το ζήσεις αυτό;