Τι κάνει την ECOSTREAMZ την κορυφαία υπηρεσία ροής για παγκόσμιους ακτιβιστές;

Τι κάνει την ECOSTREAMZ την κορυφαία υπηρεσία ροής για παγκόσμιους ακτιβιστές;

August 19, 2019 0 Von admin

Υπάρχουν τόσα πολλά απίστευτα ντοκιμαντέρ εκεί έξω που έχουν αλλάξει πραγματικά την αντίληψή μου για τη ζωή. Είτε με έκανε να επαναξιολογήσω σοβαρά τον τρόπο ζωής μου (έγινα χορτοφάγος το 2016 αφού παρακολούθησα Racing Extinction και άλλαξε σε α φυτικό τρόπο ζωής αφού είδαν Γήινοι τον επόμενο χρόνο), ή με ώθηση σε δράση για να συμμετάσχω στον αγώνα ενάντια σε μια αδικία (παρακολούθησα την πρώτη μου πορεία διαμαρτυρίας κατά Σφαγή δελφινιών στο Taiji Cove μετά την παρακολούθηση Ο όρμος), υπήρξαν αρκετά λίγες ταινίες τα τελευταία χρόνια που είχαν άμεσο αντίκτυπο.

Οι τακτικοί αναγνώστες μου θα γνωρίζουν τις παθιασμένες αναρτήσεις ιστολογίου που μοιράζονται σε αυτό το ιστολόγιο για να ευαισθητοποιήσουν σε θέματα που σχετίζονται με την άγρια ​​ζωή αφού παρακολουθήσουν ταινίες όπως Μαύρο Ψάρι και Πλευρές ενός Κέρατος.

Βοηθώντας στη διάδοση ενός μηνύματος

Ένα πράγμα που πάντα έβρισκα πρόκληση, ωστόσο, είναι ότι η προσβασιμότητα αυτών των σημαντικών ταινιών μπορεί να καταλήξει να αποτελεί εμπόδιο για τη διάδοση της ζωτικής τους συνείδησης.

Το να θυμάστε πώς και πού μπορείτε να φτάσετε αυτές τις υπέροχες ταινίες για να τις μεταδώσετε σε φίλους ή συναδέλφους υποστηρικτές μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο: για παράδειγμα, παρακολούθησα Ο όρμος μέσω του επίσημη ιστοσελίδα, Racing Extinction σε DVD, ΙΩΑΝΝΑ όταν προβλήθηκε Κανάλι National Geographic, Virunga επί Netflix, Γήινοι επί YouTubeκαι τα λοιπά.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι περισσότερες περιβαλλοντικές ταινίες που έχω παρακολουθήσει μου έχουν προταθεί απευθείας. Δεν θα ήταν ωραίο να βρείτε έναν πλούτο από αυτού του είδους τα ντοκιμαντέρ και τις φανταστικές αφηγηματικές ταινίες που προκαλούν σκέψη σε ένα μέρος; Για να ξέρετε ακριβώς πού να πάτε για να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε άμεσα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπό εξέταση ζήτημα και να ανακαλύψετε τρόπους για να εμπλακείτε αμέσως;

Εισαγάγετε ECOSTREAMZ. ένα συνδρομητική υπηρεσία εγγράφων με διαφορά. μίλησα στον Jim Branchflower, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ECOSTREAMZ για να μάθετε περισσότερα….

Η ιδέα πίσω από το ECOSTREAMZ

Γεια σου Τζιμ, χαίρομαι που συζητάμε μαζί σου. Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το τι είναι στην πραγματικότητα το ECOSTREAMZ;

Ουάου. Από πού να ξεκινήσω; Λοιπόν, υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες ψηφιακής ροής εκεί έξω. Αλλά το ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια είναι ότι κανένας από αυτούς δεν έχει επικεντρωθεί άμεσα στην παγκόσμια ακτιβιστική κοινότητα.

Η ECOSTREAMZ το αλλάζει αυτό. Δημιουργούμε μια συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα που παρέχει στους ενδιαφερόμενους πολίτες του κόσμου μια ποικιλία μέσων, όχι μόνο ταινίες, που καλύπτουν ζητήματα από τη διατήρηση της άγριας ζωής έως τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον — όλα αυτά είναι σημαντικά για τον κόσμο σήμερα.

Η ειλικρινής μας ελπίδα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, η ECOSTREAMZ, θα γίνει η εξέχουσα διαδικτυακή κοινότητα και πηγή μέσων ενημέρωσης για τον παγκόσμιο αντίκτυπο ακτιβισμού.

Ουάου, είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Ποιες φιλανθρωπικές οργανώσεις / έργα / κινηματογραφιστές υποστηρίζει αυτή τη στιγμή η ECOSTREAMZ;

Ενώ οι επισκέπτες του ιστότοπού μας είναι αυτοί που υποστηρίζουν αυτούς τους υπέροχους οργανισμούς, κινηματογραφιστές και έργα με την εγγραφή τους στο ECOSTREAMZ ή/και τη δωρεά σε έναν σκοπό που συμμετέχει, διευκολύνουμε τη φιλανθρωπία τους μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας μας.

Όσον αφορά τα άτομα με τα οποία έχουμε συνεργαστεί, η λίστα αυξάνεται συνεχώς, αλλά περιλαμβάνει αυτήν τη στιγμή WildAid, Στην υπεράσπιση των ζώων, Ape Alliance, UNICEF, Το έργο Borneo, Φεστιβάλ άγριων και γραφικών ταινιών και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Άγριας Ζωής. Μερικές από τις ταινίες στον ιστότοπό μας περιλαμβάνουν βραβευμένες, αγαπημένες φεστιβάλ, όπως μπλε Άγγελος, Blood Lions, Θεοί με δεσμά και Πλευρές ενός Κέρατος.

Γιατί λειτούργησε αυτή η υπηρεσία ροής; Ποιανού ήταν η ιδέα;

Όταν μπήκα στη σκηνή διανομής ταινιών το 2013, το τοπίο άλλαζε. Καθώς το κόστος του ψηφιακού εξοπλισμού βίντεο και του λογισμικού επεξεργασίας επιτραπέζιου υπολογιστή μειώθηκε και η ποιότητα άρχισε να αυξάνεται, όλο και πιο πραγματικά εξαιρετικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας παράγεται. Ήταν κυριολεκτικά μια αγοραστική αγορά για τα δίκτυα. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν έπρεπε πλέον να διευθετήσουν.

Ως αποτέλεσμα, επιλέχθηκε μόνο το θέμα που κρίθηκε νικητής των αξιολογήσεων. Blue chip φυσική ιστορία και επιστημονικός προγραμματισμός παραγωγή και αφήγηση από τα κορυφαία ονόματα της επιχείρησης ήταν αυτά που αποκτήθηκαν αφήνοντας στο κρύο χιλιάδες εκπληκτικές και κρίσιμες ταινίες.

Κατά ειρωνικό τρόπο, όσο περισσότερο περιεχόμενο ήταν διαθέσιμο, τόσο λιγότερο επιλέχθηκε. Κάποτε ήταν μια αρκετά προσοδοφόρα καριέρα και για τους δύο κινηματογραφιστής και διανομέαςείχε στερέψει για τους περισσότερους ανεξάρτητοι.

Το έγγραφο του Balck Mambas με την Anneka Svenska

Επιπροσθέτως, τέλη άδειας ήταν σε ελεύθερη πτώση. Ενώ οι συμφωνίες των 50.000 ή 100.000 δολαρίων ήταν κάποτε αρκετά συνηθισμένες, τώρα οι κινηματογραφιστές είχαν την τύχη να βγάλουν 5.000 και 10.000 δολάρια από μια συμφωνία. Η διανομή με την παραδοσιακή έννοια δεν ήταν βιώσιμη επιλογή ούτε για τους ανεξάρτητους κινηματογραφικούς πελάτες μου ούτε για εμένα.

Κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ετσι, ECOSTREAMZ γεννήθηκε.

Αφού μίλησα με μερικούς από τους πελάτες μου και στενούς έμπιστους, αποφάσισα ότι ήταν απαραίτητο να δημιουργήσουμε τη δική μας αγορά μέσω μιας αποκλειστικής υπηρεσίας ροής όπου θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τις μεταβλητές για την επιτυχία. Η στάση μας ήταν και συνεχίζει να είναι, τα ντοκιμαντέρ μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά μόνο αν τα δει κανείς. Το ECOSTREAMZ το καταφέρνει!

Καταλαβαίνω ότι έχετε μερικά μεγάλα ονόματα στον τομέα της διατήρησης που υποστηρίζουν το ECOSTREAMZ, όπως ο βιολόγος και διάσημος συνήγορος γορίλων και ελέφαντα, Ian Redmond…

Ναι, ο Ian και εγώ είμαστε καλοί φίλοι εδώ και μια δεκαετία και παρόλο που έχουμε συνεργαστεί σε μερικά διαφορετικά έργα, το ECOSTREAMZ ήταν το πιο κοντά στις καρδιές και των δύο μας.

Ο Ian Redmond και ο Archie the Elephant
Ο Ian Redmond και ο Archie the Elephant

Εκτός από τη συνεισφορά σημαντικών προσωπικών πόρων στην εταιρεία, ο Ian διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της ECOSTREAMZ. Το όνομά του και η φήμη του στην κοινότητα διατήρησης της άγριας ζωής έχουν βοηθήσει στην εξασφάλιση πολυάριθμων συμφωνιών και στη δημιουργία αμέτρητων συνεργασιών.

Ο Ian είναι ένας από τους πιο ευγενικούς, πιο ηθικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, και είναι αναμφισβήτητο ότι αν δεν είχε συμμετάσχει, η ECOSTREAMZ δεν θα ήταν εδώ σήμερα.

Γιατί να εγγραφείτε στο ECOSTREAMZ;

Απλός. Μέσω του ECOSTREAMZ, όχι μόνο οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση 24/7 σε μερικά από τα πιο σημαντικά ντοκιμαντέρ επιπτώσεων που είναι διαθέσιμα, αλλά Το 80% των καθαρών εσόδων της ECOSTREAMZ επιστρέφει απευθείας στους κινηματογραφιστές και τους συμμετέχοντες οργανισμούς των οποίων οι συνδρομητές παρακολουθούν ταινίες και βίντεοεπιτρέποντάς τους να συνεχίσουν το έργο τους.

Με 2,50 $/μήνα ή 25 $/έτος, η συνδρομή μας είναι από τις χαμηλότερες στον κλάδο. Και αν οι συνδρομητές διστάζουν λίγο να πληρώσουν για την υπηρεσία, μπορούν δοκιμάστε το ECOSTREAMZ δωρεάν για την πρώτη εβδομάδα.

Η ουσία είναι? τα οφέλη από την ένταξη στην ECOSTREAMZ, υπερβαίνουν κατά πολύ το ονομαστικό κόστος!

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την ECOSTREAMZ;

Μεγάλη ερώτηση. Όπως ανέφερα, αυτή ήταν μια εξελικτική διαδικασία για όλους μας. Όταν ξεκίνησα την ECOSTREAMZ, ήθελα να δημιουργήσω ένα μέρος όπου οι ανεξάρτητοι σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ θα μπορούσαν να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία να αποκτήσουν προβολή για τις ταινίες τους και ίσως ακόμη και να βγάλουν αρκετά χρήματα για να αποπληρώσουν τους επενδυτές και να τα βάλουν στην επόμενη παραγωγή τους.

Αλλά αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι το ECOSTREAMZ έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ περισσότερα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο απώτερος στόχος αυτής της πλατφόρμας είναι να γίνει η εξέχουσα διαδικτυακή κοινότητα και πηγή μέσων για τον παγκόσμιο αντίκτυπο ακτιβισμού. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν πραγματικά διαδραστικό ιστότοπο που βασίζεται στην κοινότητα.

Το συναρπαστικό είναι ότι κάθε πτυχή αυτού του ιστότοπου θα είναι αλληλένδετες.

Αρχικά σχέδια για τη νέα ιστοσελίδα της Φάσης 2

Όταν ανεβάζετε μια ταινία, όχι μόνο θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες για την ταινία και τον σκηνοθέτη, αλλά οτιδήποτε σχετίζεται με το θέμα της ταινίας θα γεμίσει αυτήν τη σελίδα. Θα δείτε τυχόν νέα, οργανισμούς, βιβλία, φεστιβάλ, άλλες ταινίες κ.λπ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να κάνουν μεμονωμένες συνεισφορές (επιπλέον ή αντί των συνδρομών) τόσο σε κινηματογραφιστές/έργα/φεστιβάλ όσο και σε οργανισμούς.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ JIM ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της ECOSTREAMZ:

Πριν από αρκετά χρόνια, ο καλός μου φίλος, οικολόγος του Ηνωμένου Βασιλείου και πρεσβευτής του UNEP Ian Redmond, OBE, και εγώ ιδρύσαμε ένα εγχείρημα για να βοηθήσουμε στη διάσωση του πλανήτη που ονομάζεται Ecostreamz. (ecostreamz.com).

Το όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι θεατές θα μπορούσαν να μεταδίδουν ειδήσεις και περιεχόμενο ντοκιμαντέρ για παγκόσμια θέματα και να συμμετέχουν ως κοινότητα στον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία.

Πιστεύουμε ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο πλανήτης μας χρειάζεται να ενημερωθούμε, να εμπνευστούμε και να βγούμε έξω και να κάνουμε τη διαφορά. Το Ecostreamz μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση της κοινότητάς μας ώστε να μάθει για κρίσιμα ζητήματα άγριας ζωής, κοινωνικά και περιβαλλοντικά και να γίνει αληθινός παράγοντας αλλαγής.

Στόχος μας είναι να λανσάρουμε την πλατφόρμα στις αρχές του 2021. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο για να κάνουμε αυτή την αποστολή πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ενός εντελώς προσαρμοσμένου ιστότοπου από την αρχή με πάνω από 200 τίτλους ντοκιμαντέρ και βίντεο με αντίκτυπο, δημιουργώντας ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο φιλανθρωπικών οργανώσεων και ΜΚΟ που εργάζονται σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο που δεσμεύεται να είναι ουδέτερο από τον άνθρακα έως το 2022.

Η παρουσία μας είναι η παγκόσμια επίλυση ζητημάτων που αφορούν τη διατήρηση της άγριας ζωής, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Ως εκ τούτου, ζητάμε από όλους τους υποστηρικτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συνεισφέρουν και/ή να μοιραστούν το δικό μας crowdfund. Εάν ο καθένας από εμάς βάλει μόνο 10 $ (ή περισσότερα, αν αντέχει οικονομικά), θα είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Και εκτός από τη συνεισφορά σας, εάν στη συνέχεια μοιραστείτε το crowdfund με τους φίλους και την οικογένειά σας και αυτοί συνεισφέρουν, θα συναντήσουμε και θα ξεπεράσουμε τον στόχο μας πολύ γρήγορα.

Αλλά θα πάρει όλους. Είναι ένα παιχνίδι αριθμών και κάθε συνεισφορά έχει σημασία.

Ελέγξτε μόνοι σας το ECOSTREAMZ επισκεπτόμενοι www.ecostreamz.com

λογότυπο blog kate on conservation wildlife