Σύντομη συζήτηση για τον δείκτη ομάδας και τον σκοπό του

Σύντομη συζήτηση για τον δείκτη ομάδας και τον σκοπό του

November 27, 2022 0 Von admin
Προτεινόμενος δείκτης ομάδας

Ο μαρκαδόρος είναι ένα φύλλο χαρτιού όπου όλα τα μέρη των ενδυμάτων σχεδιάζονται σύμφωνα με το στρώμα ή το σχέδιο κοπής. Πάντα ο δείκτης φτιάχνει δείκτη με ανάλυση αναλογίας από την ποσότητα PO. Σύμφωνα με την πολιτική εργασίας της εταιρείας. Αυτή η μερίδα μπορεί επίσης να παρασχεθεί με πλάνη κοπής. Ο κατασκευαστής σήμανσης εισάγει την αναλογία στο λογισμικό δημιουργίας δεικτών για να δημιουργήσει δείκτη επιθυμίας για παραγωγή. Αυτό είναι το πακέτο των εξαρτημάτων ενδυμάτων που μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την παραγωγή κοπής με περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τη διαδικασία κοπής και το ζήτημα της ποιότητας του προϊόντος, ο μαρκαδόρος κατασκευάζει διαφορετικό τύπο μαρκαδόρου που ονομάζεται ομαδικός μαρκαδόρος & σήμανση σελβάζ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ειδικούς μαρκαδόρους εάν απαιτείται. Ας το μάθουμε τι είναι ο δείκτης ομάδας & selvage.

Γιατί πρέπει να φτιάξουμε ομαδικό δείκτη;

Η ομάδα επιθεώρησης λαμβάνει κάποια στιγμή ένα είδος ελαττωμάτων που ονομάζονται απόρριψη στο ύφασμα, έτσι ζητούν αυτόν τον ειδικό μαρκαδόρο για να αποφύγουν το πρόβλημα σκίασης στα έτοιμα ρούχα. Σε μία μόνο γραμμή μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο δείκτης απαιτείται όταν το επιλεγμένο παρασκευασμένο ύφασμα κοπής έχει ανομοιόμορφο σχηματισμό χρώματος σε μέτρο σε μέτρο.

Τι είναι ο δείκτης ομάδας;

Αυτό είναι ένα είδος ειδικής σήμανσης σύμφωνα με το θέμα ποιότητας που προτείνεται από την ομάδα επιθεώρησης ποιότητας. Το μεγαλύτερο μέρος του εργοστασίου τοποθέτησε το τμήμα επιθεώρησης στο εισερχόμενο τμήμα. Όταν ένα ύφασμα έρχεται για παραγωγή, χρειάζεται επιθεώρηση για τη διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος. Και η ομάδα επιθεώρησης τοποθετεί το ύφασμα για αποθήκευση για αποθήκευση και χαλάρωση. Τελικά το τμήμα κοπής έλαβε το ύφασμα και πάει για χύμα κοπή.

Τα κομμάτια του γκρουπ κολλάνε πάντα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πώς φτιάχνουν το group maker;

Ας υποθέσουμε ότι φτιάχνουμε έναν μαρκαδόρο για ένα ρούχο όπου πρέπει να πάρουμε πίσω, εμπρός, μανίκι και φεγγάρι. Απαιτείται να τοποθετήσετε όλα τα μέρη των ενδυμάτων όσο πιο κοντά γίνεται. Σημαίνει ότι όλα τα εξαρτήματα πρέπει να τοποθετηθούν κοντά ως ομάδα. Αυτό ονομάζεται δείκτης ομάδας.

Ο κατασκευαστής του ομίλου πάντα αυξάνει τη σπατάλη υφασμάτων και μειώνει το κέρδος για τον κατασκευαστή.

Ένα ύφασμα καλής ποιότητας μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Τι είναι ο δείκτης selvage;

Αυτός είναι επίσης ένας δείκτης ομάδας, αλλά έχει μια επιπλέον απαίτηση. Όλα τα μέρη ενός ενδύματος θα πρέπει να τοποθετούνται κατά μήκος αλλά να κολλάνε μεταξύ τους σαν ομάδα σαν ομαδικός μαρκαδόρος. Αυτός ο τύπος μαρκαδόρου απαιτείται όταν η επιθεώρηση παρατήρησε πρόβλημα απόρριψης από την άλλη.

Ο δείκτης Selvage τοποθετούσε πάντα τα κομμάτια κατά μήκος.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του δείκτη ομάδας.

S/L

Πλεονέκτημα Μειονέκτημα

1

Μειώστε τα προβλήματα σκίασης χρώματος σε πλήρη ρούχα

Αυξήθηκε η σπατάλη υφάσματος και ο χρόνος.

2

Αύξησε την ποιότητα των ενδυμάτων ως πρότυπο

Αύξηση του κόστους των ενδυμάτων και μείωση του περιθωρίου κέρδους.

3

Εύκολη συσκευασία μετά από πλήρη διαδικασία κοπής

Απαιτήθηκε τόσος χρόνος για τη δημιουργία ομαδικού δείκτη

4

Αυξήθηκε η δυνατότητα ενδυμάτων καλής ποιότητας.

Ο αυτόματος ομαδικός δείκτης δεν είναι αρκετά καλός για κοπή, επομένως χρειάζεται να τον φτιάξετε χειροκίνητα τοποθετώντας κομμάτια ρούχων ένα προς ένα.

5

Απαιτείται επιπλέον ανδρική δύναμη για να στρώσει σε διαφορετική απόχρωση στο τμήμα κοπής.

συμπέρασμα

Ήταν μια μικρή συζήτηση σχετικά με τον δείκτη της ομάδας, αν σας λείπει κάτι που θέλετε να μοιραστείτε; Αν ναι; στη συνέχεια γράψτε στο σχόλιο παρακάτω και μοιραστείτε μαζί μας. Θα το συμπεριλάβω στο άρθρο μόλις το παραλάβω.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Εγκρ. Γιατρ. Mustak Ahmed (Προβολή όλων)