Σύντομη συζήτηση για την αυτόματη σήμανση και τη διαδικασία κατασκευής

Σύντομη συζήτηση για την αυτόματη σήμανση και τη διαδικασία κατασκευής

November 26, 2022 0 Von admin
Σύντομη συζήτηση για την αυτόματη σήμανση και τη διαδικασία κατασκευής

Ας επιστρέψουμε στον αρχικό χρόνο του τμήματος κοπής των βιομηχανιών ενδυμάτων, δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση όπως ο δείκτης αυτοκινήτων. Όλη την ώρα στη μαζική κοπή χρησιμοποιούσαν μαρκαδόρο, ωστόσο. πώς τα κατάφεραν; Σε αυτή την περίπτωση; μπορείς να το πεις με μια μόνο πρόταση; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω, το κάνουν χειροκίνητα τοποθετώντας ένα μοτίβο προς ένα. Ο μαρκαδόρος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ολοκλήρωση της μαζικής κοπής.

Τώρα το ερώτημα είναι τι είναι ο δείκτης λεπτομερώς;

Ο μαρκαδόρος είναι φύλλο χαρτιού. όπου όλα τα μέρη των ενδυμάτων σχεδιάζονται σύμφωνα με το στρώμα ή το σχέδιο κοπής. Πάντα ο δείκτης φτιάχνει δείκτη με ανάλυση αναλογίας από την ποσότητα PO. Σύμφωνα με την πολιτική εργασίας της εταιρείας. Αυτή η μερίδα μπορεί επίσης να παρασχεθεί με πλάνη κοπής. Ο κατασκευαστής σήμανσης εισάγει την αναλογία στο λογισμικό δημιουργίας δεικτών για να δημιουργήσει δείκτη επιθυμίας για παραγωγή.

Αυτό είναι το πακέτο των εξαρτημάτων ενδυμάτων, που μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την παραγωγή κοπής με περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πώς έφτιαξαν χειροκίνητο μαρκαδόρο;

Ερώτηση Είναι λίγο περίεργο, έτσι δεν είναι; Πώς τα κατάφεραν; Επειδή η χειροκίνητη κατασκευή μαρκαδόρων δεν χρησιμοποιείται σε μεγάλη παραγωγή. Αυτή είναι πολύ μακρά διαδικασία και η αποτελεσματικότητά της δεν είναι καλή όπως στις μηχανογραφημένες μεθόδους.

Ο κατασκευαστής φτιάχνει μαρκαδόρο τοποθετώντας ένα σχέδιο ένα προς ένα. Εάν ο κατασκευαστής έχασε κάτι, πρέπει να σβήσει τον σχεδιασμένο δείκτη και να το κάνει ξανά. Αυτή είναι πολύ περίπλοκη διαδικασία και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα μετά την ολοκλήρωση του δείκτη. Απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και εργατικό δυναμικό από την ηλεκτρονική μέθοδο.

Τι είναι η Μηχανογραφημένη μέθοδος;

Όπως ανέφερα προηγουμένως, είναι ο ευκολότερος τρόπος να τοποθετήσετε το Patten ένα προς ένα και να ελέγξετε πόση αποτελεσματικότητα επιτυγχάνουμε n. Από την άλλη πλευρά, αν αλλάξουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση και δούμε μεγάλη απόδοση να αυξάνεται ή να μειώνεται. Αυτό βοηθά πολύ τον άνδρα-δείκτη να επιτύχει τον στόχο αποτελεσματικότητας της επιθυμίας.

Αυτόματο σήμα.

Η τεχνολογία βελτιώνεται γρήγορα και προσθέτει καθημερινά νέες δυνατότητες στην πρόοδο της τεχνολογίας CAD και CAM. Ο αυτόματος δείκτης είναι ένας από αυτούς. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτιάξετε κανένα μαρκαδόρο. Μέσα σε δύο λεπτά μπορεί να είναι δυνατή η δημιουργία οποιουδήποτε μαρκαδόρου. που είναι τουλάχιστον 10 λεπτά δουλειάς για έναν άντρα μαρκαδόρο. Σχεδόν κάθε κορυφαία κατάταξη αναγνωρίζει ότι η εταιρεία λογισμικού παρέχει τέτοιες εγκαταστάσεις σήμανσης αυτοκινήτων με το κύριο λογισμικό της προσθέτοντας κάποιες επιπλέον χρεώσεις.

Πώς είναι η δουλειά;

Τόσο απλό όσο η μετατροπή αρχείων βίντεο από .avi σε .mkv. Απλώς ανοίξτε το λογισμικό, πληκτρολογήστε τον δείκτη, ορίστε την ώρα επιθυμίας, τη ρύθμιση και προχωρήστε στη διαδικασία. Ολοκληρώθηκε!

Σημείο πρέπει να σημειωθεί. «ότι ο τύπος αρχείου δεν αλλάζει καθόλου». Ο τύπος αρχείου παραμένει ίδιος. για να μειωθεί η σπατάλη υφάσματος όλα τα κομμάτια πρέπει να τοποθετηθούν τέλεια

Μπορείτε επίσης να στείλετε νέο δημιουργημένο και μη τοποθετημένο δείκτη στο ένθετο απευθείας από τον φάκελο εργασίας σας. Χρησιμοποιώντας την „αποστολή στην επιλογή“, όπως σαν να στέλνουμε κάποιο αρχείο στη μονάδα flash από τον υπολογιστή.
Τόσο απλό!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε περισσότερα για το CAD.

Συντομογραφία που χρησιμοποιείται σε αυτό το άρθρο

ΜΕΤΑ– παραγγελία προϊόντων
ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ– Σχεδιασμός με τη βοήθεια υπολογιστή
ΕΚΚΕΝΤΡΟ– κατασκευή με τη βοήθεια υπολογιστή

Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Εγγρ. Γιατρ. Mustak Ahmed (Προβολή όλων)