Πώς να συνηγορήσετε υπέρ του ηλικιωμένου αγαπημένου σας προσώπου κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού έκτακτου περιστατικού

Πώς να συνηγορήσετε υπέρ του ηλικιωμένου αγαπημένου σας προσώπου κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού έκτακτου περιστατικού

November 29, 2022 0 Von admin

Τι πρέπει να κάνετε εάν ο ηλικιωμένος πελάτης ή το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει επείγουσα ιατρική περίθαλψη; Ιατρικά επείγοντα περιστατικά μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. διαβάστε το άρθρο λύσεων που περιγράφει λεπτομερώς πώς μπορείτε να είστε αποτελεσματικός συνήγορος κατά τη διάρκεια μιας επείγουσας ιατρικής ανάγκης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.