Πώς να προσλάβετε έναν πάροχο υπηρεσιών αφαίρεσης φόντου εικόνας το 2023;  – Περιοδικό Life and Tech Shots

Πώς να προσλάβετε έναν πάροχο υπηρεσιών αφαίρεσης φόντου εικόνας το 2023; – Περιοδικό Life and Tech Shots

Januar 3, 2023 0 Von admin

Η φωτογραφία προϊόντος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μάρκετινγκ οποιουδήποτε προϊόντος, ειδικά όταν το πωλείτε στο διαδίκτυο. Καθώς οι εικόνες των προϊόντων σας έχουν τη δύναμη να εξαναγκάσουν τον πελάτη σας να αγοράσει το προϊόν, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε κανένα βήμα πάνω για να κάνετε τις εικόνες ελκυστικές και ελκυστικές. Αλλά το ερώτημα είναι πώς να το κάνετε χωρίς να ξοδέψετε ένα τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού σας. Οι εταιρείες που πωλούν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο μπορούν απλώς να εργαστούν στο φόντο της εικόνας τους για να την κάνουν ελκυστική. Καθώς το φόντο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, η αφαίρεση ενός μη συγχρονισμένου φόντου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Αλλά πώς μπορείτε να τις επεξεργαστείτε γρήγορα εάν έχετε μαζικές εικόνες για επεξεργασία; Η λύση είναι να αναθέσετε αυτήν την εργασία σε παρόχους υπηρεσιών αφαίρεσης φόντου εικόνας. Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν μια ομάδα ειδικών και κορυφαία τεχνολογία για να επεξεργάζονται μαζικά τις φωτογραφίες σας και να σας παρέχουν εργασία υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρόνο.

Καθώς αυτές οι εταιρείες προσφέρουν πολλά οφέλη, έχει καταστεί σημαντικό για τις εταιρείες να τις προσλαμβάνουν. Αλλά καθώς η ζήτησή τους έχει αυξηθεί, αρκετοί παίκτες έχουν εισέλθει στην αγορά. Επομένως, για να προσλάβετε τη σωστή εταιρεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, θα πρέπει να ερευνήσετε εκτενώς και να αξιολογήσετε τους παράγοντες που παραθέτουμε παρακάτω. Αυτοί οι παράγοντες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία που θα παρέχει εργασία υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρόνο.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πρόσληψη ενός παρόχου υπηρεσιών αφαίρεσης φόντου εικόνας το 2023;

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πρόσληψη ενός παρόχου υπηρεσιών αφαίρεσης φόντου εικόνας

Ποιότητα δουλειάς

Για να δώσετε στις εικόνες των προϊόντων σας μια ελκυστική εμφάνιση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών που επιλέγετε παρέχει εργασία υψηλής ποιότητας. Αλλά το ερώτημα είναι πώς μπορείτε να ελέγξετε την ποιότητα των εικόνων που παρέχουν πριν τις προσλάβετε; Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να τους ζητήσετε να σας στείλουν την προηγούμενη εργασία τους, μέσω της οποίας μπορείτε να αξιολογήσετε εάν η δουλειά που έχουν κάνει είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Το δεύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε τις κριτικές τους. μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τη δουλειά τους από τα σχόλια που έχουν δώσει οι πελάτες τους, επομένως ελέγξτε τους ιστότοπους τρίτων για τις κριτικές.

Τιμολόγηση

Το κόστος είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που πρέπει να γνωρίζει μια επιχείρηση. Ελέγξτε την τιμολόγηση κάθε παρόχου υπηρεσιών που έχετε επιλέξει για να δείτε εάν ζητούν πάρα πολλά ή πολύ λίγα. Μην πηγαίνετε για ακραίες τιμές. επιλέξτε το πρακτορείο του οποίου η τιμολόγηση είναι δικαιολογημένη σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να διαπραγματευτείτε για να λάβετε πιο λογικές τιμές και να εξοικονομήσετε κόστος.

χρόνος

Καθώς ο χρόνος είναι χρήμα, κάθε επιχείρηση θέλει να έχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας μέσα σε ένα γρήγορο χρόνο ολοκλήρωσης. Επομένως, πριν προσλάβετε οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών αφαίρεσης ιστορικού, θα πρέπει να του κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την υποβολή τους. Συνήθως, οι εταιρείες χρειάζονται 24 έως 48 ώρες για να ολοκληρώσουν την εργασία. Ωστόσο, μπορεί να διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, καθώς αυτοί που χειρίζονται μαζικές εικόνες θα χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν την εργασία από αυτούς που χειρίζονται μικρότερα έργα. Συζητήστε λοιπόν όλες τις απαιτήσεις σας εκ των προτέρων, ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περιμένετε να υποβάλουν την εργασία.

Φήμη

Κάθε πρακτορείο θα σας έκανε να πιστεύετε ότι είναι οι καλύτεροι, και για να το αποδείξουν αυτό, θα εμφανίσουν τα καλύτερα έργα τους στους ιστότοπούς τους. Αλλά κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Απλώς μην πιστεύετε τις εικόνες που έχουν δημοσιεύσει στον ιστότοπό τους. ζητήσουν την προηγούμενη δουλειά τους. Δείτε και ελέγξτε τη δουλειά τους και προσπαθήστε να τις αναλύσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη φήμη σε ιστότοπους κριτικών τρίτων όπου πραγματικοί πελάτες έχουν αξιολογήσει την εργασία τους και έχουν παράσχει σχόλια.

Ασφάλεια

Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πρόσληψη παρόχων υπηρεσιών. Καθώς οι εικόνες σας είναι υψίστης σημασίας για την επιχείρησή σας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών που εργάζεται για τις εικόνες σας εφαρμόζει μια πολιτική συμμόρφωσης. Ελέγξτε ποιες διαδικασίες έχουν εφαρμόσει για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας δεν έχουν γίνει κατάχρηση ή κλοπή. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν η εταιρεία παρέχει ένα ασφαλές δίκτυο για την ανταλλαγή φωτογραφιών.

συμπέρασμα

Καθώς το προϊόν εικόνας σας είναι υψίστης σημασίας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτά που επιλέγετε να δημοσιεύσετε σε διαδικτυακές πλατφόρμες είναι υψηλής ποιότητας και έχουν τη δύναμη να εξαναγκάσουν οποιονδήποτε πελάτη. Μια φωτογραφία υψηλότερης ποιότητας θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες με αποτέλεσμα υψηλότερες πωλήσεις. Ως εκ τούτου, κάθε διαδικτυακή επιχείρηση πρέπει να εργάζεται στις εικόνες της, ειδικά στο φόντο της εικόνας, καθώς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορείτε να αφαιρέσετε το αρχικό φόντο και να το αλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο φόντο που ταιριάζει με αυτό ή μπορείτε απλώς να το αφήσετε απλό. Αλλά για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να λάβετε βοήθεια από ειδικούς και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσλάβετε παρόχους υπηρεσιών αφαίρεσης ιστορικού βάσει των παραγόντων που συζητήθηκαν παραπάνω, ώστε να μην επιλέξετε τη λάθος εταιρεία.

Βιογραφικό συγγραφέα

Kathy Butters είναι ένας υπεύθυνος στρατηγικής περιεχομένου που εργάζεται επί του παρόντος στη PhotozWorld, μια κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας φωτογραφιών, ρετουσάρισμα, αποκατάστασης και βελτίωσης εικόνας που παρέχει αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή επεξεργασία φωτογραφιών, ρετούς, βελτίωση και υπηρεσίες αφαίρεσης φόντου. Ως δημιουργική συγγραφέας και λάτρης της φωτογραφίας για περισσότερα από 10 χρόνια, της αρέσει να μοιράζεται το πάθος της για την επεξεργασία εικόνας με άλλους επαγγελματίες. Τα γραπτά της καλύπτουν συνήθως θέματα που αφορούν συμβουλές ή βέλτιστες πρακτικές για επεξεργασία εικόνας, ρετούς φωτογραφιών, επεξεργασία πορτρέτου, διόρθωση φωτογραφιών και πολλά άλλα. Επιπλέον, εκπαιδεύει εταιρείες από διαφορετικές θέσεις και βιομηχανίες για το πώς μπορούν να ανεβάσουν την επιχείρησή τους σε νέα ύψη με εικόνες υψηλής ποιότητας. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, μοιράζεται ενεργά ενδιαφέροντα άρθρα και ιστολόγια για να βοηθήσει τους εμπόρους λιανικής, τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και άλλες διαδικτυακές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη δύναμη της επεξεργασίας φωτογραφιών μέσω των γραπτών της. Εκτός από το γράψιμο, η Kathy λατρεύει επίσης τη φωτογραφία και να μετατρέπει τις λήψεις της σε σκίτσα. Δημιουργικός συγγραφέας και λάτρης της φωτογραφίας για περισσότερα από 10 χρόνια.

Εγγραφείτε στη ροή RSS μας και Ακολουθήστε μας στο Twitter να μείνουμε σε επαφή.