Πώς να διαχειριστείτε την έξοδο του αγαπημένου σας σε ένα κέντρο αποκατάστασης

Πώς να διαχειριστείτε την έξοδο του αγαπημένου σας σε ένα κέντρο αποκατάστασης

November 26, 2022 0 Von admin

Κέντρο Αποκατάστασης Εξιτήριο μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε ένα κέντρο αποκατάστασης εσωτερικών ασθενών, διαβάστε αυτό το άρθρο για να καταλάβετε πώς να επιλέξετε ένα κέντρο αποκατάστασης και ποιο θα είναι το κόστος. Είστε φροντιστής μεγάλων αποστάσεων; Θα είμαστε εκεί για εσάς.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.