Πώς να διαχειριστείτε την έξοδο του αγαπημένου σας από ένα νοσοκομείο ή ένα κέντρο αποκατάστασης

Πώς να διαχειριστείτε την έξοδο του αγαπημένου σας από ένα νοσοκομείο ή ένα κέντρο αποκατάστασης

November 28, 2022 0 Von admin

εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μόλις ο πελάτης ή το αγαπημένο σας πρόσωπο ολοκληρώσει την παραμονή του στο νοσοκομείο ή το χρόνο του σε κέντρο αποκατάστασης εσωτερικών ασθενών, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι η μετάβασή του στο επόμενο περιβάλλον φροντίδας είναι ομαλή, αποτελεσματική και καλά προγραμματισμένη. Συγκεντρώσαμε αυτές τις συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Και αν δεν μπορείτε να είστε εκεί, μπορούμε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.