Πώς να αυξήσετε την απήχησή σας με τη σύνδεση μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Πώς να αυξήσετε την απήχησή σας με τη σύνδεση μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Januar 15, 2023 0 Von admin

Είναι υπέροχο αν κάποιος κάνει κλικ στις αναρτήσεις σας, αλλά χρειάζεται χρόνος και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για να προσελκύσετε τους επισκέπτες. Ο αριθμός των κλικ είναι μια μορφή αφοσίωσης, επομένως, αν θέλετε να αναλάβετε δράση για να δημιουργήσετε περισσότερα κλικ, δεν σταματά με τη δημιουργία όμορφων συνδέσμων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες υψηλής ποιότητας για να ενισχύσετε την αφοσίωση των αναρτήσεών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την έρευνα:

  • Οι αναρτήσεις στο Facebook με εικόνες έχουν κερδίσει το διπλάσιο ποσοστό αφοσίωσης σε σύγκριση με αυτές χωρίς εικόνες.
  • Τα tweets με τη σύνοψη και την ελκυστική εικόνα που μοιράζονται είναι 80% πιο πιθανά.

Συνολικά, η χρήση εικόνων υψηλής ποιότητας ενισχύει την πιθανότητα οι αναρτήσεις σας να προβάλλονται, να γίνονται κλικ και να κοινοποιούνται πολλές φορές. Εάν κοινοποιήσετε έναν σύνδεσμο προς το Facebook ή το Twitter, η εικόνα προεπισκόπησης της ανάρτησης αφαιρείται από τη συνδεδεμένη σελίδα. Συνιστάται να διατηρείτε το μέγεθος της εικόνας των 1200 x 628 pixel κατά την κοινή χρήση με συνδέσμους. Ωστόσο, η χρήση υπηρεσιών όπως το Trollishly θα ενισχύσει την προβολή της επωνυμίας σας και θα ενισχύσει την αξιοπιστία της. Διευρύνει την απήχησή σας και διευρύνει τη βάση πελατών σας.