Πώς να έχετε μια γεμάτη ζωή

Πώς να έχετε μια γεμάτη ζωή

Oktober 4, 2022 0 Von admin

Το να είσαι επιτυχημένος είναι υπέροχο. Αυτό περιλαμβάνει το να είναι άφθονο. Τελικά, χρειάζεστε εκπλήρωση για να είστε βαθιά ικανοποιημένοι, να ανανεώνεστε συνεχώς και να εμπλουτίζεστε.

Ας εξετάσουμε τι είναι η εκπλήρωση και πώς να την «έχουμε». (Υπόδειξη: δεν είναι κάτι που μπορείς να κατέχεις και όσο περισσότερο προσπαθείς να το καταλάβεις, τόσο πιο άπιαστο γίνεται.)

Η εκπλήρωση είναι μια διαδικασία, ένα ταξίδι. Βρίσκετε περισσότερο νόημα, σκοπό και θετικά σχόλια στη ζωή σας. Σας φέρνει σε ένα βαθύτερο, όλο και πιο παρόν μέρος.

Για να εκπληρωθείτε, αντλείτε από το παρελθόν σας, ελπίζετε προς το μέλλον και τα στηρίζετε όλα εδώ αυτή τη στιγμή. Ας δούμε τα κλειδιά για την εκπλήρωσή σας.

Η δύναμή σας

Όπως είπε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας και φιλόσοφος Μάρκος Αυρήλιος, «Η ευτυχία της ζωής σου εξαρτάται από την ποιότητα των σκέψεών σου». Μπορούμε να εμποτίσουμε αυτές τις σκέψεις με την παρουσία μας.

Παρακολουθώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υψηλότερο σημείο ρύθμισης, την εσωτερική αναφορά για το πώς βλέπετε τον κόσμο.

Το παλιό προεπιλεγμένο σημείο ρύθμισης είναι…

Σταθερός
Δεμένο με το παρελθόν
Αντιδραστικός
Περιορίζεται με την αναγωγή των πάντων στο φυσικό
Το να είσαι παθητικός καταναλωτής
Όντας θύμα

Το νέο σημείο ρύθμισης μπορεί να εξελιχθεί σε…

Ρευστό και ανοιχτόμυαλο
Χρησιμοποιώντας το παρελθόν ως πηγή
Ανταπόκριση και σκόπιμη
Σύνδεση του φυσικού με το μη φυσικό (υλικό με το άυλο)
Το να είσαι συνειδητοποιημένος καταναλωτής
Το να είσαι δημιουργός

Εκπλήρωση: Η Φόρμα

Εκπλήρωση σημαίνει ότι βλέπεις και βιώνεις τη ζωή σου ως μια περιπέτεια. Όταν προκύπτουν φόβοι και αμφιβολίες, δεν γίνονται τελικά σημεία. Ναι, μπορεί να είναι καιρός να αναλογιστούμε και να μαζευτούμε ξανά, αλλά μετά εσείς πηγαίνω προχώρα μπροστά.

Εάν η υγεία, η σχέση ή η επιχείρησή σας κολλήσει, γίνεται σημείο πίεσης. Ψάξτε ήρεμα σε αυτό το κολλημένο σημείο και αφήστε να εμφανιστεί ένας τρόπος για να το περάσετε.

Με λίγα λόγια, δεν αφήνετε τους φόβους και τις αποτυχίες σας να σας εμποδίσουν να αναζητήσετε την ολότητα. Βρίσκεις έναν τρόπο να έχεις αυτή την αντίσταση να σε παρακινεί να αναπτυχθείς. Ούτε επαναπαύεσαι στις δάφνες σου όταν τα πράγματα πάνε καλά. Η ζωή είναι δυναμική και διαρκώς ρέουσα.

Το νέο σας ανυψωμένο σημείο ρύθμισης – σκέψεις, συναισθήματα, εσωτερική ισορροπία – σας προωθεί. Το ανυψωμένο εσωτερικό σημείο αναφοράς σας σας βοηθά να θυμάστε την ολότητα και την ενότητα.

Είναι καλό να γιορτάζετε τις επιτυχίες και μετά να πηγαίνετε στο νέο βήμα προς την εκπλήρωση. Ξέρετε, και υπενθυμίστε στον εαυτό σας, ότι κάθε στιγμή είναι καινούργια.

Εκπλήρωση: Το Άδειο Δοχείο

Το να αναζητάς την εκπλήρωση σημαίνει ότι αγκαλιάζεις περισσότερο το σύνολο: στον εαυτό σου, στους άλλους και ακόμη και στο ίδιο το σύμπαν.

Καθώς φαίνεται η μεγάλη εικόνα, μπορείτε να ανεβείτε στην κορυφή του βουνού, να μυρίσετε τον καθαρό αέρα και να απολαύσετε την πανοραμική θέα.

Σε ένα ορισμένο σημείο τα πάντα ξεθωριάζουν, η μορφή εξαφανίζεται και μένεις ένα με τον κόσμο, ενσωματωμένος σε όλον τον κόσμο. Είναι σαν να συγχωνεύεσαι με τα πάντα, όσο αφηρημένο ή απερίγραπτο κι αν είναι αυτό. Αισθάνεσαι και συγχωνεύεσαι με το πέρα, πέρα ​​από το χρόνο και τον χώρο. Ηρεμεί τα νεύρα και ηρεμεί την ψυχή.

Για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία φέρνοντας τη μορφή από το άμορφο, κατεβάζοντας τον ουρανό στη γη, συνιστούμε να συνδέεστε με την ψυχή σας καθημερινά.

Ικανοποίηση των αναγκών σας – και πέρα ​​από αυτό

Να εκπληρωθεί, εσείς χρησιμοποιήστε το σώμα σας ως όχημα για να αναπτυχθείτε και να εκδηλωθείτε. Εσείς Παρατηρήστε το καθορισμένο σημείο σας και δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο όταν είναι δυνατόν.

Μάθετε πώς να καλύψετε τις χαμηλότερες ανάγκες σας (ασφάλεια, ασφάλεια και συμμετοχή) και Εσείς αγκαλιάστε περισσότερες από τις υψηλότερες ανάγκες σας (δημιουργικότητα, αλτρουισμός, αυτοπραγμάτωση και υπέρβαση).

Το ταξίδι της εκπλήρωσης μπορεί να είναι το ταξίδι της ζωής σας, το ταξίδι μιας ζωής.

Βρίσκετε για πάντα τρόπους να εκπληρώνεστε, αλλάζετε συνεχώς και μεγαλώνετε.

Και καθώς αφήνετε όλη αυτή την ανάπτυξη και την αλλαγή, κάποια στιγμή αφήστε την να φύγει επίσης. Η μορφή γίνεται άμορφη. Είστε παρόντες και πληρωμένοι.

Μπορείτε να ακούσετε τη μουσική, να νιώσετε τη ζεστασιά και να δείτε το φως. Και μετά αναφέρεστε σε αυτό που είπε ο TS Eliot, «Κάθε στιγμή είναι μια νέα αρχή».