Πώς λειτουργεί η ανάπτυξη του προϊόντος στο εργοστάσιο ενδυμάτων.

Πώς λειτουργεί η ανάπτυξη του προϊόντος στο εργοστάσιο ενδυμάτων.

November 26, 2022 0 Von admin
Πώς λειτουργεί η ανάπτυξη του προϊόντος στο εργοστάσιο ενδυμάτων.

Ας επιστρέψουμε στον αρχικό χρόνο ανάπτυξης του προϊόντος, στη διαδικασία κατασκευής, στην επιλογή του πελάτη, στην ποικιλία χρωμάτων και στις τάσεις της μόδας. Δεν υπήρχαν πολλές ποικιλίες ενδυμάτων γενικά των ανθρώπων. Αλλά μέρα με τη μέρα με τον αυξανόμενο πολιτισμό η ενδυματολογική συνήθεια άλλαζε σταθερά σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας.
Ως εκ τούτου, το τμήμα ανάπτυξης προϊόντων στο εργοστάσιο ενδυμάτων εργάζεται πάντα για να πάρει το ακριβές αποτέλεσμα των αγαθών όπως ζήτησε ο πελάτης. Έτσι έχει αυξηθεί η ανάγκη του στο εργοστάσιο κατασκευής ενδυμάτων.

Υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι που ακολουθούνται από διαφορετικούς οργανισμούς και εργοστάσια. Αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος να «αναπτύξουμε τα προϊόντα». Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία θα ήθελα να μοιραστώ με λίγα λόγια με εύκολο τρόπο.

Αυτή η αποστολή ξεκινά με το πακέτο τεχνολογίας, τις προδιαγραφές, το διάγραμμα μέτρησης με φυσικό δείγμα ή φωτογραφία δείγματος. το οποίο κανονίζεται και μοιράζεται με το τμήμα ανάπτυξης προϊόντων ανά τμήμα μάρκετινγκ. τμήμα μάρκετινγκ γνωστό και ως τμήμα merchandising στο εργοστάσιο ενδυμάτων. Συλλέγουν πακέτο τεχνολογίας από απευθείας αγοραστές ή από τις πηγές τους.

Τις περισσότερες φορές τα έγγραφα περιέχουν βασικές πληροφορίες που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή ακριβούς δείγματος προϊόντων. Αλλά πριν κάνει οποιοδήποτε δείγμα. Οι τεχνικοί κάνουν μια μακέτα με οποιοδήποτε διαθέσιμο ύφασμα για να ελέγξουν το αποτέλεσμα των ενδυμάτων σύμφωνα με το διάγραμμα μέτρησης ή το πακέτο τεχνολογίας.

Μια ομάδα επιθεώρησης επιθεωρεί όλα τα σημαντικά κριτήρια σε μακέτα για να τα δικαιολογήσει με έγγραφα. Εάν η μακέτα είναι έτοιμη να προχωρήσει, τότε το τμήμα merchandising ζήτησε δείγμα με πραγματικό ύφασμα και τυπική ποιότητα. Με αυτό το δείγμα και το μοτίβο. το τμήμα CAD υπολογίζει την κοστολόγηση των ενδυμάτων. Κάποια στιγμή αυτή η κοστολόγηση γίνεται από τον έμπορο, αλλά δεν είναι ακριβής όπως το CAD.

Ίσως σας ενδιαφέρει να διαβάσετε για το CAD που αποτελεί μέρος της ανάπτυξης του προϊόντος

Στέλνουν δείγμα προϊόντος και κοστολόγηση στο γραφείο προμήθειας ή στον άμεσο αγοραστή για να δει το δείγμα μαζί με την προτεινόμενη τιμή. Εάν ο αγοραστής αρέσει το δείγμα και η τιμή από ό, τι ζητά για κατάλληλο δείγμα. Κάποια στιγμή ο πελάτης πηγαίνει για διαπραγματεύσεις για να μειώσει το κόστος σύμφωνα με το Δείγμα. Είναι σημαντικό να επισημάνετε το σημείο που είναι το δείγμα και η τιμή θα μπορούσε να επαναδημιουργηθεί και να υπολογιστεί εκ νέου πολλές φορές κατά τη διάρκεια του σταδίου ανάπτυξης.

Το τμήμα ανάπτυξης προϊόντος κάνει το τμήμα δείγματος και CAD να υπολογίσει την τιμή για να υποβάλει στον αγοραστή για έλεγχο. Πριν πάτε για σφραγίδα συμβολαίου Sample το φυσικό δείγμα πρέπει να στείλετε στα κεντρικά γραφεία της μάρκας όπως M&S για το Λονδίνο.

Σε μια μόνο πρόταση? πριν λάβετε την παραγγελία παραγωγής από τον αγοραστή όλα αυτά τα ενδύματα (Δείγμα) που κατασκευάζει στο τμήμα ανάπτυξης προϊόντων. Έτσι, αυτό το τμήμα ονομάζεται επίσης ευρέως ως τμήμα δείγματος.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Εγγρ. Γιατρ. Mustak Ahmed (Προβολή όλων)