Προσλάβετε έναν Daily Money Manager για να πληρώσετε λογαριασμούς και να διαχειριστείτε τη γραφική εργασία

Προσλάβετε έναν Daily Money Manager για να πληρώσετε λογαριασμούς και να διαχειριστείτε τη γραφική εργασία

November 26, 2022 0 Von admin

Ο Daily Money Manager συνεργάζεται με ζευγάρι ηλικιωμένων

Χρειάζεται ο ηλικιωμένος αγαπημένος σας βοήθεια για την οργάνωση λογαριασμών, ασφάλισης, φορολογικών εγγράφων και εγγράφων; Care is There Οι Καθημερινοί Διαχειριστές Χρημάτων μπορούν να βοηθήσουν.

Δείτε αυτό το άρθρο για συμβουλές σχετικά με το πώς να:

  • Καθορίστε τους καθημερινούς σας στόχους διαχείρισης χρημάτων
  • Δημιουργήστε την ομάδα υποστήριξης
  • Δομήστε την τραπεζική σχέση
  • Αρχή εγγράφων και άδειες
  • Εφαρμογή βασικών στοιχείων ελέγχου

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.