Προετοιμαστείτε για να επιστρέψει ο αγαπημένος σας στο σπίτι από το Νοσοκομείο

Προετοιμαστείτε για να επιστρέψει ο αγαπημένος σας στο σπίτι από το Νοσοκομείο

November 27, 2022 0 Von admin

εξιτήριο από το νοσοκομείο

Όταν το ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο πελάτης σας επιστρέφει σπίτι από το νοσοκομείο ή το κέντρο αποκατάστασης, μπορεί να έχει περισσότερες ανάγκες σε πολλούς τομείς της ζωής. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε. Και αν δεν μπορείτε να είστε εκεί, μπορούμε.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.

Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας ACLA.