Περιπατητές, μπαστούνια, αναπηρικά αμαξίδια και σκούτερ – Πώς να τα επιλέξετε, να πληρώσετε και να τα συντηρήσετε

Περιπατητές, μπαστούνια, αναπηρικά αμαξίδια και σκούτερ – Πώς να τα επιλέξετε, να πληρώσετε και να τα συντηρήσετε

November 30, 2022 0 Von admin

περιπατητής συσκευής κινητικότητας

Αν ανησυχείτε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο χρειάζεται μπαστούνι, περιπατητή, αναπηρικό καροτσάκι ή σκούτερ; Μάθετε πώς να επιλέξετε ένα, να το καλύπτετε από ασφάλιση, να το τοποθετήσετε σωστά και να το διατηρήσετε στο άρθρο μας στις Λύσεις εδώ.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.