Οι 5 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Πολεμική Αεροπορία για γυναίκες

Οι 5 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Πολεμική Αεροπορία για γυναίκες

Dezember 31, 2022 0 Von admin

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και προκλητικά μέρη του να είσαι στην Πολεμική Αεροπορία είναι να μπορείς να ακολουθήσεις διαφορετικά μονοπάτια καριέρας.

Από την πτήση μέχρι την εκπαίδευση μέχρι τη μηχανική, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που θα θέλετε να μάθετε για όλες.

Μια γυναίκα μπορεί να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία και αργότερα να γίνει αξιωματικός σε έναν από τους τομείς σταδιοδρομίας της και να λάβει τις ίδιες ευκαιρίες προαγωγής με τους άνδρες αξιωματικούς, που θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1976.

Η πρώτη γυναίκα που υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ήταν η Esther McGowin Blake (1897–1979). Άλλες γυναίκες έχουν υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ από τότε.

Μπορούν να βρεθούν σε όλη τη δύναμη σήμερα, τόσο σε στρατευμένους και αξιωματικούς, όσο και σε επιχειρήσεις μάχης.

  • Η πρώτη γυναίκα που πέταξε μόνη της σε όλο τον κόσμο ήταν η Geraldine Fredritz Mock.
  • Η Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας επέτρεψε για πρώτη φορά στις γυναίκες να εγγραφούν το 1976.
  • Το 1986, η Terrie Ann McLaughlin έγινε η κορυφαία απόφοιτος της Ακαδημίας Πολεμικής Αεροπορίας που έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που το έκανε.
  • Έξι γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν δεξαμενόπλοια KC-135 και KC-10 που ανεφοδιάζονταν με καύσιμα FB-111 κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λιβύη το 1986 ως πιλότοι, συγκυβερνήτες και χειριστές μπουμ.
  • Η Sheila Widnall έγινε η πρώτη γυναίκα Γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας το 1993, δημιουργώντας ιστορία ως η πρώτη γυναίκα επικεφαλής στρατιωτικού κλάδου του Υπουργείου Άμυνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασική εκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας, Μέρα με τη Μέρα

Οι 5 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Πολεμική Αεροπορία για γυναίκες

Εδώ είναι η λίστα με τις 5 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Πολεμική Αεροπορία για γυναίκες που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας και να αποφασίσετε πού ταιριάζετε καλύτερα.

Πολιτικός μηχανικός

Οι Πολιτικοί Μηχανικοί εκτελούν καθήκοντα μηχανικού που σχετίζονται με την κατασκευή και το σχεδιασμό δρόμων, γεφυρών και άλλων έργων δημοσίων έργων.

Είναι επίσης υπεύθυνοι για την αποτύπωση, τη χαρτογράφηση, το σχεδιασμό και την επίβλεψη της κατασκευής νέων ή υφιστάμενων κατασκευών που απαιτούν τροποποίηση.

Οι πολιτικοί μηχανικοί χρειάζονται συνήθως τουλάχιστον πτυχίο πολιτικού μηχανικού και εμπειρία εργασίας σε έργα πολιτικού μηχανικού.

Logistics Planners

Ως Logistics Planner, θα αναλύσετε, θα δημιουργήσετε και θα εκτελέσετε αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης.

Θα πρέπει να εξετάσετε παράγοντες όπως τα ποσοστά κατανάλωσης καυσίμου, οι ανάγκες μεταφοράς και η κατάσταση του μαχητή για να προσδιορίσετε πού πρέπει να τοποθετηθούν τα περιουσιακά στοιχεία.

Αφού προσδιορίσετε την καλύτερη τοποθεσία, θα συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες για να την πραγματοποιήσετε.

Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτή τη δουλειά είναι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε πολλούς διαφορετικούς δρόμους μόλις τελειώσετε με τον χρόνο υπηρεσίας σας.

Μερικές γυναίκες συνεχίζουν να κάνουν συμβουλές ή έρευνα, ενώ άλλες ασχολούνται με τις δημόσιες σχέσεις ή τη διδασκαλία.

Αστυνομία του στρατού

Τα μέλη της Στρατιωτικής Αστυνομίας είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης στις στρατιωτικές βάσεις, την επιβολή της πειθαρχίας και την προστασία των συναδέλφων τους.

Οι στρατιωτικές πολιτικές μπορεί να είναι στρατεύματα πεζικού ή αστυνομικοί. Ωστόσο, όλοι μοιράζονται ένα τυπικό καθήκον να προστατεύουν τα συμφέροντα του έθνους μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ θέσεις εργασίας για Polyglots 2022

Ιατρός Αξιωματικός

Ως ιατρικός αξιωματικός, θα συνεργαστείτε με το ιατρικό προσωπικό για να παρέχετε ιατρική φροντίδα και συμβουλές στο στρατιωτικό προσωπικό. Θα επιβλέπετε επίσης άλλους γιατρούς, οδοντιάτρους, νοσηλευτές και βοηθούς.

Αυτή είναι μια από τις πιο περιζήτητες σταδιοδρομίες στην πολεμική αεροπορία επειδή προσφέρει υψηλές αμοιβές και εξαιρετικά προνόμια.

Το μειονέκτημα αυτής της δουλειάς είναι ότι είναι σε γρήγορο δρόμο και απαιτεί συνεχή μετακίνηση.

Κυβερνοπόλεμος

Υπάρχουν πολλές δουλειές στην Πολεμική Αεροπορία για γυναίκες που δεν έχουν καμία σχέση με τη σωματική μάχη.

Η δουλειά του Cyber ​​Warfare είναι μία από αυτές, και είναι μια κρίσιμη θέση που επικεντρώνεται στην προστασία των δικτύων υπολογιστών.

Σε αυτή τη δουλειά, θα ενεργούσατε ως φύλακας έναντι των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Αυτό σημαίνει παρακολούθηση συστημάτων και δικτύων που αναζητούν ενδείξεις εισβολών ή ιών και εγκατάσταση προγραμμάτων που μπορούν να απενεργοποιήσουν τους ιούς ή να εμποδίσουν τους εισβολείς να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα.

Οφέλη από την εργασία στην Πολεμική Αεροπορία ως γυναίκα

Η Πολεμική Αεροπορία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις γυναίκες που εντάσσονται. Για παράδειγμα, έχετε πρόσβαση σε ευκαιρίες κατάρτισης και εκπαίδευσης που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες εάν δεν είχατε καταταγεί.

Επιπλέον, εάν είστε μητέρα, υπάρχουν επιλογές στρατιωτικής φροντίδας παιδιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Αυτά είναι μόνο μερικά οφέλη από την εργασία ως στρατευμένη στην Πολεμική Αεροπορία. Με όλες αυτές τις ευκαιρίες και πολλά άλλα που σας περιμένουν, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί τόσες πολλές γυναίκες στρατεύονται κάθε χρόνο.

Εάν σκέφτεστε να καταταγείτε ή να αναζητήσετε άλλες στρατιωτικές σταδιοδρομίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Στρατιωτικής Στρατολόγησης σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 καλύτερες δουλειές για τεμπέληδες που πληρώνουν καλά

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ευκαιρίες εργασίας εκεί έξω. Η ένταξη στον στρατό είναι μια εξαιρετική επιλογή, με ανταγωνιστικά οφέλη, μισθό και σταθερότητα.

Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία ενώ θα συνεχίσετε να χτίζετε το βιογραφικό σας μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι που μπορείτε να ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε ηλικία!

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός για τις 5 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Πολεμική Αεροπορία για γυναίκες ήταν χρήσιμος και απολαύστε να βρίσκετε την κατάλληλη θέση.