Νέες ιδέες και διευρυμένες επιλογές αναδιαμορφώνουν τον τομέα των υπηρεσιών τροφίμων · Ένας ανθρώπινος κόσμος

Νέες ιδέες και διευρυμένες επιλογές αναδιαμορφώνουν τον τομέα των υπηρεσιών τροφίμων · Ένας ανθρώπινος κόσμος

Februar 17, 2022 0 Von admin

Η Fresh Ideas έχει δεσμευτεί να κάνει τις μισές από τις προσφορές του μενού της με βάση τα φυτά, όπως αυτό το μπολ κουνουπιδιού με πορτοκαλί τζίντζερ, μέχρι τα μέσα του 2025—μια πρωτοποριακή πρώτη στον κόσμο των υπηρεσιών εστίασης. Amy Webster/The HSUS

Η αγορά είναι κεντρική στον ανθρώπινο κόσμο που εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε. Όταν πιέζουμε για βελτιώσεις στους τομείς των τροφίμων, της μόδας, της ψυχαγωγίας, των οικιακών ειδών και της βιομηχανίας, το κάνουμε για να βοηθήσουμε τα ζώα. Αλλά κάνουμε επίσης ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές που θέλουν να ευθυγραμμίσουν τις αγοραστικές τους αποφάσεις με τις αξίες τους.

Σε ορισμένους τομείς, βλέπουμε αξιοσημείωτη πρόοδο. Οι εβδομάδες μόδας αυτής της σεζόν στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο συνέπεσαν με την ανακοίνωση ότι οι ιταλικές μάρκες πολυτελείας Moncler και Dolce&Gabbana είχαν δεσμευτεί για πολιτικές χωρίς γούνα. Στο Κογκρέσο, το Συμβούλιο Προσωπικής Φροντίδας και Προϊόντων, ένας εθνικός εμπορικός οργανισμός που εκπροσωπεί εκατοντάδες παγκόσμιες εταιρείες καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής περιποίησης, ασκεί πίεση δίπλα σε οργανώσεις ζώων για την υποστήριξη του νόμου περί ανθρωπίνων καλλυντικών.

Οι προσπάθειες για την καλύτερη ευθυγράμμιση του τομέα των υπηρεσιών τροφίμων με τη ζήτηση των καταναλωτών έχουν επίσης εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, η τραπεζαρία του κολεγίου είναι μια γνήσια καμπάνα αλλαγής, όπως Η ζήτηση για επιλογές που βασίζονται σε φυτά αυξάνεται απότομα. Επιπλέον, η δημοτικότητα αυτών των επιλογών πυροδότησε πραγματική καινοτομία μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών εστίασης, όπως αποδεικνύεται από τη δέσμευση που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Fresh Ideas Food Service, μια εταιρεία που εξυπηρετεί ακαδημαϊκά ιδρύματα και άλλους πελάτες σε εννέα πολιτείες από τη Midwest έως τη Νοτιοανατολική. Η Fresh Ideas έχει δεσμευτεί σε ένα χρονοδιάγραμμα της 1ης Ιουλίου 2025 για να κάνει τις μισές από όλες τις προσφορές μενού της να βασίζονται σε φυτά, μια πρωτοποριακή πρώτη στον κόσμο των υπηρεσιών φαγητού. Η εταιρεία θα επιδιώξει τον στόχο της σταδιακά, με σημεία αναφοράς για μετατροπή φυτικής προέλευσης 10% το 2023 και 25% το 2024καθ‘ οδόν για την ημερομηνία-στόχο στα μέσα του 2025.

Ο Carl Lovett, σεφ και στέλεχος της Fresh Ideas, υπήρξε η κινητήρια δύναμη σε αυτή τη διαδικασία. Στον ηγετικό του ρόλο, Είναι δική του ευθύνη να κρατά το δάχτυλο στον παλμό των νέων εξελίξεων στην υπηρεσία φαγητού. Από νωρίς, ωστόσο, ο Lovett κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διατροφή με βάση τα φυτά δεν ήταν απλώς μια τάση, αλλά «Ένας τρόπος ζωής που ήρθε για να μείνει». Γι‘ αυτό η Fresh Ideas επέλεξε να συνεργαστεί με την Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών για την ανάπτυξη ιδεών, τη δημιουργία συνταγών και τις γαστρονομικές εκπαιδεύσεις για την ομάδα των σεφ της. Lovett συναντήθηκε με μέλη της ομάδας υπηρεσιών εστίασης HSUS σε ένα συνέδριο της βιομηχανίας τροφίμων και από τότε συνεργάζεται μαζί μας.

Αυτό που κάνει η Fresh Ideas είναι μέρος ενός αξιοσημείωτου εργοστάσιο-εμπρός τάση στην εξυπηρέτηση φαγητού και έχουμε συνεργαστεί με πολλές άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων για να αναπτύξουμε μενού και πιάτα με βάση τα φυτά για εκατοντάδες κολέγια, πανεπιστήμια και άλλα ιδρύματα σε όλη τη χώρα. Αλλά ο Lovett και η ομάδα του ήθελαν να κάνουν τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα με τη δέσμευσή τους κατά 50% μετά από μια επιτυχημένη συνεδρία ανάπτυξης συνταγών με την ομάδα μας. «Ήταν τόσο καλό που κανείς δεν εστίαζε στο ότι ήταν vegan ή χορτοφάγος», λέει ο Lovett. “Ήταν απλά καλό φαγητό.”

Ο ενθουσιασμός τους μεγάλωσε μόλις η γαστρονομική εμπιστοσύνη της εταιρείας είχε οριστικοποιήσει το σχέδιο μενού, με αυτοπεποίθηση, όπως ο Lovett δημοσίως δηλωθείς, ότι «αυτά τα πιάτα θα ικανοποιήσουν τους πάντες, από σκληροπυρηνικούς κρεατοφάγους μέχρι flexitarians και vegans». Αυτή η κατανόηση διαμόρφωσε επίσης την απόφαση που πήρε η Fresh Ideas να ενσωματώσει συνταγές και προσφορές με βάση τα φυτά σε όλους τους σταθμούς τροφίμων, μια προσέγγιση που το HSUS υποστήριξε εδώ και καιρό, αντί να σερβίρει χορτοφαγικά και vegan τρόφιμα σε ξεχωριστό χώρο.

Ως μέρος της δουλειάς μας για τη βελτίωση της ζωής των ζώων που χρησιμοποιούνται για τροφή, πιέζουμε τους παραγωγούς, τα εστιατόρια, τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων και τις αλυσίδες παντοπωλείων να δεσμευτούν περισσότερο για τις πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά για εκείνους από εμάς των οποίων τα κολεγιακά χρόνια είναι πολύ πίσω μας, είναι απλά εκπληκτικό να βλέπουμε τι συμβαίνει στις αίθουσες εστίασης της πανεπιστημιούπολης σε όλη τη χώρα.

Επιφανειακά, μια μάρκα μόδας πολυτελείας, μια εμπορική ένωση και μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών τροφίμων μπορεί να φαίνεται ότι έχουν λίγα κοινά. Αλλά είναι όλοι μέρος της ώθησης για να κάνουμε καλύτερα – για τα ζώα, για το περιβάλλον και για το καλό μας – και όλοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα με αποφασιστική δράση και δημόσιες δεσμεύσεις. Επεκτείνοντας το φάσμα των ανθρώπινων επιλογών που είναι διαθέσιμες σε ευσυνείδητους καταναλωτές, τροφοδοτούν τον πιο ισχυρό μοχλό αλλαγής – τη συλλογική όρεξη για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.