Μελέτη για άσσο πέντε εξετάσεις πιστοποίησης κυβερνοασφάλειας

Μελέτη για άσσο πέντε εξετάσεις πιστοποίησης κυβερνοασφάλειας

Dezember 22, 2022 0 Von admin

Βουτήξτε σε CompTIA, NIST, CISSP και άλλα με την ηλεκτρονική εκπαίδευση που προσφέρεται στο The 2022 Ultimate Advanced CyberSecurity Professional Certification Bundle.

Άντρες που μιλούν με NISP, CISSP, CASP, CISM γραμμένο από αυτούς.
Εικόνα: StackCommerce

Αν και υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις για την αύξηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, εάν εσείς ή η επιχείρησή σας παραβιαστεί, χρειάζεστε μεγαλύτερη τεχνογνωσία για τον μετριασμό των απειλών. Αντί να προσλάβετε μια ακριβή ομάδα πληροφορικής ή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, γιατί να μην μάθετε μόνοι σας τις αμυντικές δεξιότητες που χρειάζεστε; Μπορείτε να το κάνετε με Το απόλυτο προηγμένο πακέτο επαγγελματικών πιστοποιήσεων CyberSecurity 2022.

Για να το πετύχετε οπουδήποτε σε οποιοδήποτε τομέα πληροφορικής, πρέπει να κερδίσετε πιστοποιήσεις, επομένως αυτό το πακέτο στοχεύει σε πέντε συγκεκριμένες εξετάσεις πιστοποίησης για να σας βοηθήσει να κερδίσετε τις ρίγες σας: CompTIA CASP+ (CAS-003), CompTIA CASP+ (CAS-004), ISACA Certified Διαχειριστής Ασφάλειας Πληροφοριών (CISM), (ISC) CISSP – 2021 και Πλαίσια Διαχείρισης Κινδύνων και Κυβερνοασφάλειας NIST.

Μέσω αυτών των μαθημάτων, θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε αρχές διακυβέρνησης ασφάλειας, να εφαρμόζετε ελέγχους και να μάθετε πώς να προετοιμάζετε τον οργανισμό σας για τη διαχείριση των κινδύνων ασφάλειας και απορρήτου. Θα μπορείτε επίσης να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε την ασφάλεια στον κύκλο ζωής ανάπτυξης λογισμικού, να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας λογισμικού, να πραγματοποιήσετε αξιολογήσεις ασφαλείας χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους, να αναλύσετε τον κίνδυνο και να ενσωματώσετε στοιχεία, έννοιες και αρχιτεκτονικές ασφάλειας.

Γίνετε ο ειδικός του εαυτού σας στον κυβερνοχώρο. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πάρετε Το απόλυτο προηγμένο πακέτο επαγγελματικών πιστοποιήσεων CyberSecurity 2022 για μόλις 69 $ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι τιμές και η διαθεσιμότητα υπόκεινται σε αλλαγές.