Καθώς ο Πρόεδρος Μπάιντεν απευθύνεται στην κατάσταση της Ένωσης, συνεχίζουμε να πιέζουμε για πρόοδο για τα ζώα · Ένας ανθρώπινος κόσμος

Καθώς ο Πρόεδρος Μπάιντεν απευθύνεται στην κατάσταση της Ένωσης, συνεχίζουμε να πιέζουμε για πρόοδο για τα ζώα · Ένας ανθρώπινος κόσμος

März 2, 2022 0 Von admin

Από την Kitty Block και τη Sara Amundson

Πιέζουμε τη διοίκηση να προχωρήσει σε δεσμεύσεις για ζητήματα υψηλής προτεραιότητας για εμάς, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της μεταχείρισης εκατομμυρίων ζώων φάρμας, της προστασίας των λύκων στα Βόρεια Βραχώδη Όρη και της καταπολέμησης του σπασμού των αλόγων. David Paul Morris/The HSUS

Κατά τη διάρκεια των ετών του στη Γερουσία, ο τωρινός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποστήριξε δεκάδες μέτρα για την καλή διαβίωση των ζώων, συμπεριλαμβανομένης νομοθεσίας για την απαίτηση επισήμανσης του τόνου με ασφάλεια για τα δελφίνια, τη διακοπή του κυνηγιού σε κονσέρβες, την ετήσια απαγόρευση της χρήσης δολαρίων φορολογουμένων για τη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής επιθεώρησης και έγκρισης του κρέατος στο σφαγεία αλόγων (που σταματούν ουσιαστικά τη σφαγή αλόγων στις ΗΠΑ), σταματούν τις μάχες ζώων, καταργούν τις ομοσπονδιακές επιδοτήσεις για τη γούνα και πολλά άλλα. Η υποψήφια του για το 2020, τώρα αντιπρόεδρος Kamala Harris, είχε επίσης ιστορικό υποστήριξης για μέτρα προστασίας των ζώων στην προηγούμενη δημόσια υπηρεσία της.

Ενθαρρυνθήκαμε και μετά τις εκλογές του 2020 ξεκινήσαμε να δουλέψουμε σωστά σε μια ατζέντα για την καλή διαβίωση των ζώων για την κυβέρνηση Μπάιντεν, συναντώντας ομάδες μετάβασης και εκπροσώπους ομοσπονδιακών υπηρεσιών για να υποστηρίξουμε την υπόθεσή μας. Ήμασταν αποφασισμένοι να αναζωογονήσουμε την ομοσπονδιακή δέσμευση για τις πολιτικές προστασίας των ζώων σε μια σειρά από φορείς και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό προς αυτόν τον στόχο κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Η ομιλία του Προέδρου Μπάιντεν για την κατάσταση της Ένωσης την Τρίτη το βράδυ επικεντρώθηκε δικαίως στις πιο επείγουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έθνος μας. Η παγκόσμια πανδημία, οι πολιτικές εντάσεις, το ταραχώδες οικονομικό κλίμα και (πιο πρόσφατα) η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν φέρει στο παιχνίδι αυξημένες πιέσεις και κανείς με ρεαλιστική άποψη δεν θα περίμενε να δει συντριπτική πρόοδο στις ομοσπονδιακές πολιτικές που δεν σχετίζονται άμεσα με αυτές τις ανησυχίες.

Όπως πάντα, ωστόσο, ακόμη και μέσα σε τέτοια στελέχη, η αποστολή μας είναι να συνηγορούμε υπέρ των ζώων. Ο πρωταρχικός μας ρυθμιστικός στόχος τον περασμένο χρόνο ήταν να πείσουμε τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να διορθώσουν τις αρνητικές πολιτικές για την προστασία των ζώων που είχαν εκδοθεί υπό την προηγούμενη διοίκηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πιέσαμε για επείγουσα επανεξέταση και επανεξέταση, και είδαμε θετική δράση.

Μεταξύ των βασικών πρακτικών δράσεων που υπερασπιστήκαμε:

Αυτήν τη στιγμή, πιέζουμε τη διοίκηση να προωθήσει τρεις δηλωμένες δεσμεύσεις για θέματα υψηλής προτεραιότητας για εμάς:

Ακόμα και σε μια καλή χρονιά, είναι φυσικό εμείς ως συνήγοροι να θέλουμε και να απαιτούμε περισσότερα από την κυβέρνησή μας. Ανυπομονούμε να δούμε άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες από την κυβέρνηση Μπάιντεν για τους λύκους του έθνους, για τους οποίους το 2021 ήταν έτος έντονων διώξεων από κρατικές υπηρεσίες που ήταν χαρούμενες για το έναυσμα. Θέλουμε να δούμε μια άμεση καταγραφή των πληθυσμών λύκων στα Βόρεια Βραχώδη Όρη σύμφωνα με τον νόμο για τα απειλούμενα είδη. Χρειαζόμαστε όμως περισσότερα. Χρειαζόμαστε την Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής για ανάπτυξη και εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο μακροπρόθεσμο σχέδιο για την ανάκαμψη σε εθνικό επίπεδο αυτού του εμβληματικού είδους.

Ήρθε επίσης η ώρα για το Γραφείο Διαχείρισης Γης να αναδιαμορφώσει τα προγράμματα άγριων αλόγων του με ανθρώπινες, μακροπρόθεσμες, βιώσιμες στρατηγικές διαχείρισης που περιλαμβάνουν μια καλά σχεδιασμένη εξάρτηση από εμβόλια ελέγχου γονιμότητας, μια προσέγγιση που έχουμε υποστηρίξει εμείς και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς. Για να απαντήσω σε μια ομολογουμένως έντονη ερώτηση, τα δεινά των άγριων αλόγων και των λαγούλων στα δυτικά λιβάδια μας, έχουμε προωθήσει μια λογική, ανθρώπινη και επιστημονική λύση.

Οι ενέργειες που έχουν ήδη γίνει ή προτείνονται από την κυβέρνηση Μπάιντεν θα διαμορφώσουν το μέλλον όλων των ειδών ζώων: εκείνων που κολυμπούν στους ωκεανούς μας, εκείνων που τρέχουν ελεύθερα στα δάση μας ή στα λιβάδια μας, εκείνων που ακολουθούν τους μεταναστευτικούς διαδρόμους τους και εκείνων που βρίσκονται σε φάρμες και στην έρευνα ιδρύματα και άλλες επιχειρήσεις των οποίων η τύχη εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το ανθρώπινο έλεός μας. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε ψηλά τον πήχη για αυτή τη διοίκηση και ελπίζουμε να την δούμε να ανταποκρίνεται στην πρόκληση, γιατί είτε αφορά ζώα συντροφιάς, ζώα φάρμας, ζώα σε εργαστήρια ή άγρια ​​ζώα που κινδυνεύουν στη στεριά ή στη θάλασσα, οι ανάγκες τους είναι τόσο πιεστικό όσο ποτέ. Η μεγαλύτερη προσοχή και οι ισχυρότερες δεσμεύσεις δεν θα μπορούσαν να έρθουν αρκετά γρήγορα.