Καθημερινή Gyaan Η μόνη επίλυση

Καθημερινή Gyaan Η μόνη επίλυση

Januar 12, 2023 0 Von admin

Κι αν η μόνη λύση που παίρνετε είναι να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας;

Αυτή η ερώτηση από Σέριλ Ρίτσαρντσον με σταμάτησε στα ίχνη μου. Όπως μοιράστηκα την περασμένη εβδομάδα, η Λέξη της Χρονιάς μου είναι «Heal» και το να αγαπώ και να εμφανίζομαι για τον εαυτό μου είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού.

Το μόνο ψήφισμα

Όπως ρωτάει η Cheryl: Τι θα σήμαινε να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου το 2023; Τι θα θέλατε να αλλάξετε; Κάνετε περισσότερα; Λιγότερο από;

Το να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου το 2023 θα σήμαινε ότι είμαι συνεπής με όλες τις πρακτικές που έχω επιλέξει να κάνω. Κάνοντάς τα με χαρά. Και περνώ τη μέρα με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για τον εαυτό μου και την αφθονία που απολαμβάνω.

Περισσότερη πληρότητα, λιγότερες ενοχές!

Είναι τόσο απλό!

Δεν παίρνω πια αποφάσεις. Ξέρω επίσης ότι δεν είμαι πολύ καλός στο να τα κρατάω, αλλά εδώ φτιάχνω ένα το 2023 και υπόσχομαι να το κρατήσω.

«Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω κάτι με αγάπη για τον εαυτό μου, όσο μεγάλο ή μικρό, για 365 ημέρες του 2023».

  Αγάπη του εαυτού - Η μόνη επίλυση

Πηγή αγάπης για τον εαυτό:

Ο αργοπορημένος φίλος μου, Daylle Deanna Schwartz ξεκίνησε το Κίνημα Αυτο-αγάπης. Στον ιστότοπό της υπάρχει ένα πλήρες ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει εκατοντάδες συγκεκριμένες, πρακτικές προτάσεις για την οικοδόμηση της αγάπης για τον εαυτό της. Λήψη Πώς Με Αγαπώ; εδώ.

Best Of Boomers Link Up

Αν και τεχνικά δεν είμαι boomer, είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος μιας ομάδας bloggers που ονομάζεται Best of Bloomers. Σήμερα μοιράζομαι συνδέσμους από τα υπέροχα ιστολόγιά τους. Επισκεφτείτε και διαβάστε τις αναρτήσεις τους.

Κάρολ Κασάρα

Η απώλεια είναι ένα από τα δύσκολα κομμάτια της ζωής, και σήμερα Κάρολ Κασάρα γράφει για την απώλεια ενός άνδρα που θεωρούσε πατρική φιγούρα και τι σήμαινε αυτό για εκείνη «Έφυγε, αλλά το φως Του παραμένει».

Rita R. Robison

Ένας στους τρεις Αμερικανούς ξόδεψε υπερβολικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, αναφέρει Rita R. Robison, δημοσιογράφος καταναλωτών και προσωπικών οικονομικών. Δείτε το άρθρο της για άλλα ευρήματα από μια έρευνα σχετικά με τις πρόσφατα περασμένες διακοπές, συμπεριλαμβανομένων πόσοι άνθρωποι: πιστεύουν ότι είναι εντάξει να χρεωθείτε με πιστωτική κάρτα για τις διακοπέςλένε ότι μετανιώνουν για τις διακοπές τους και αναμένουν ότι θα έχουν περισσότερα χρέη πιστωτικών καρτών στο τέλος του 2023.

Τζένιφερ Κόσακ

Αν είστε αγχωμένοι και χρειάζεστε αυτοφροντίδα αλλά αγχώνεστε περισσότερο επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, τότε η Τζένιφερ, Ξεδιπλώστε και ξεκινήστε, έχει την απάντηση για εσάς. Δωρεάν αυτοφροντίδα. Στην ανάρτησή της, Πώς να εξασκηθείτε δωρεάν στον εαυτό σαςπαρέχει πολλές προτάσεις για το πώς μπορείτε να απαλύνετε το άγχος με δραστηριότητες χωρίς κόστος.

Laurie Stone

Κάθε πρωί ανοίγουμε τα μάτια μας σε μια νέα μέρα. Αυτά είναι τα καλά νέα. Αυτό που προκαλεί πρόκληση είναι ότι μια άλλη μέρα έρχεται μετά από αυτήν…και μια άλλη…και μια άλλη. Οι βδομάδες, οι μήνες και τα χρόνια περνούν θολά μέχρι που πολλοί από εμάς στεκόμαστε σε μια συγκεκριμένη ηλικία, ξύνουμε τα κεφάλια μας και ρωτάμε (αλά οι Μιλώντας Κεφάλια) πώς έφτασα εδώ? Εδώ είναι 3 πράγματα Laurie βρίσκει αυτή τη βοήθεια όταν η ζωή πηγαίνει πολύ γρήγορα…

Diane Stringam Tolley

Οι περισσότεροι το γνωρίζουν όλοι Diane περνά ένα μεγάλο μέρος της κάθε μέρας στο παρελθόν. Σήμερα, είναι θυμόμαστε το φωτεινό σημείο σε κάθε σχολική μέρα.

Και δεν είχε καμία σχέση με το σχολείο…

Ρεμπέκα Ολκόφσκι

Ήταν λίγο βροχερό στο Λος Άντζελες, έτσι η Rebecca Olkowski, με BabyBoomster.com αποφάσισα να φτιάξω λίγη σούπα και έγινε υπέροχο. Αν είστε σε soupy διάθεση δοκιμάστε την Σούπα με κοτόπουλο και φασόλια αργής μαγειρέματος συνταγή. Είναι νόστιμο και θα το λατρέψετε.

Ελπίζω να σας αρέσει να διαβάζετε αυτές τις αναρτήσεις από αυτήν την ομάδα ταλαντούχων γυναικών.

Συνέχισε να είσαι υπέροχος, αγαπητέ αναγνώστη και αποφάσισε να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου το 2023!

Το μόνο ψήφισμα