Καθημερινά Gyaan ανοιχτό για λήψη

Καθημερινά Gyaan ανοιχτό για λήψη

Januar 17, 2023 0 Von admin

Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πόσο μεγάλο είναι το Σύμπαν και πόσο τεράστιοι είναι οι πόροι του. Φοβόμαστε να ζητήσουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Δεν εμπιστευόμαστε ή πιστεύουμε αρκετά και τώρα είμαστε ανοιχτοί να λάβουμε.

Άνοιγμα για λήψη

Η σημερινή ανάγνωση της Γραφής είναι μια μεγάλη ιστορία για τη διαφάνεια. Ένας νεαρός άνδρας έμεινε παράλυτος. Οι φίλοι του τον έφεραν στο σπίτι που έμενε ο Ιησούς – θέλοντας να γιατρευτεί. Το πλήθος ήταν πάρα πολύ για να έχουν πρόσβαση στον Ιησού. Έκοψαν λοιπόν μια τρύπα στην οροφή και κατέβασαν τον φίλο τους μέσα σε μια παλέτα! Ο Ιησούς συγκινήθηκε από την πίστη τους και θεράπευσε τον νεαρό.

Τι αξιοσημείωτη ιστορία του να είσαι ανοιχτός – ο νεαρός άνδρας ήταν ανοιχτός να θεραπευθεί και οι φίλοι του ήταν ανοιχτοί να κάνουν τον φίλο τους να περπατήσει ξανά!

Αυτή η ιστορία μου μιλάει ακόμη περισσότερο από τότε που επέλεξα τη λέξη «θεραπεία» για το 2023.

Σίγουρα υποφέρω από τον φόβο της λήψης. Αυτό είναι κάτι βαθιά ριζωμένο μέσα του. Πρέπει να επιτρέψω στον εαυτό μου να είμαι ανοιχτός στη λήψη. Ανοίξτε να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να βιώσετε όλα τα συναισθήματα – αγάπη και χαρά και θλίψη και απώλεια.

μέσω Flickr

Φέτος, στον πίνακα οράματός μου έγραψα δύο φράσεις – Ανοιξε και Δεκτός στην αφθονία.

Μας περιμένει απεριόριστες ευλογίες και μια μεγάλη αποθήκη καλοσύνης, αρκεί να είμαστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε αυτή την αφθονία. Αυτό απαιτεί μια πλήρη αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας. Πρέπει να εγκαταλείψουμε τους παλιούς τρόπους εστίασης στο πώς να λύσουμε τα προβλήματά μας και να επικεντρώσουμε ξανά τις σκέψεις μας σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Πρέπει να συνδεθούμε με το Σύμπαν, την Πηγή, τον Θεό…. Όποιο όνομα θέλετε πείτε Τον/Την, και να είμαστε σίγουροι ότι ό,τι χρειαζόμαστε έχει ήδη προμηθευτεί, αν το διεκδικούσαμε!

Θυμάστε τι είπε ο Jim Rohn; «Το να ζητάς είναι η αρχή της λήψης. Φροντίστε να μην πάτε στον ωκεανό με ένα κουταλάκι του γλυκού. Τουλάχιστον πάρτε έναν κουβά για να μην σας γελάσουν τα παιδιά».

Είστε ανοιχτοί να λάβετε;

Σύνδεση με την Kate Motaung Πέντε λεπτά Παρασκευή Εβδομαδιαία σύνδεση

Άνοιγμα για λήψη