Κάνοντας καλές επιλογές: πώς, γιατί και τι;

Κάνοντας καλές επιλογές: πώς, γιατί και τι;

Oktober 3, 2022 0 Von admin

Δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό, είστε πειθαρχημένοι και γενναίοι.

Τι κοινό έχουν όλα αυτά;

Είναι όλοι επιλογές που φτιάχνουμε μέρα με τη μέρα. Συχνά υποσυνείδητακαι ίσως υπάρχει το τρίψιμο.

Γιατί αυτό –φυσικά– αφορά την ευαισθητοποίηση.

«Γιατί κάνω αυτό που κάνω;»

Επανεξέταση καλών επιλογών - σωρός από πέτρεςΑυτή είναι η ερώτηση που ενθαρρύνω τις περισσότερες φορές οι πελάτες να ρωτήσουν τον εαυτό τους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο επιτόπου αυτοέλεγχο ως προς τις άμεσες συνέπειες των πράξεών μας αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο ανακλαστικό εργαλείο να βοηθήσουμε στην αξιολόγηση των κινήτρων και να ευθυγραμμίσουμε εκ νέου τις επιλογές μας με τις αξίες και τις προτεραιότητές μας.

Αυτό συνδέεται με μια σειρά ιστολογίου σχετικά με Καλές επιλογές.

Το πώς και γιατί επιλέγουμε τι κάνουμε και τα είδη των επιλογών που κάνουμε είναι θέματα που θα επανεξετάσουμε αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη.

Και ίσως αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Δεν μπορούμε να πούμε το μέλλον, και υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες και άγνωστα. Αν ύστερη γνώση θα μπορούσε να πωληθεί σε μπουκάλια, να είναι μεθυσμένος εκ των προτέρων με προσοχή ή εγκατάλειψη, το πιθανότερο είναι ότι οι επιλογές μας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Αλλά το μόνο που μας μένει είναι το μερικές φορές δηλητηριασμένο δισκοπότηρο της λύπης μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Έγραψα αυτές τις λέξεις πριν από τέσσερα χρόνια και τις διάβασα τώρα με ανανεωμένη σαφήνεια. Περισσότερα για αυτό το θέμα του να μην ζεις με λύπη αλλά να κάνεις προληπτικές επιλογές εδώ.

Ίσως για εσάς, υπάρχει ένα γενναία επιλογή πρέπει να κάνετε καθώς προχωράμε σε αυτή τη νέα και παράξενη σεζόν. Περισσότερα για την επιλογή να είσαι γενναίος εδώ.

Υπάρχουν σκέψεις και υποδείξεις εδώ σχετικά με την επιλογή να είστε πειθαρχημένοι και να κάνετε αυτό που λέτε ότι θα κάνετε, και εδώ σχετικά με το να είστε σαφείς σχετικά με το τι λέτε ναι και το ΓΙΑΤΙ.

Και τέλος για αυτήν την εβδομάδα, ίσως αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι η ενθάρρυνση να επιλέξουν να μην είμαστε πολύ περήφανοι.

Τι εννοώ επιλέγοντας να μην είμαι πολύ περήφανος;

Αυτό είναι να πω – Χρειάζομαι βοήθεια…ή κατάλαβα λάθος… ή έχω περιορισμένους πόρους και αυτό δεν λειτουργεί όπως ήλπιζα. Τα μικρά παιδιά δεν σταματούν να προσπαθούν να περπατήσουν την πρώτη φορά που θα πέφτουν. Προσπαθούν, αποτυγχάνουν, μαθαίνουν και προσπαθούν ξανά. Πόσο χρειαζόμαστε αυτή την προσέγγιση στη ζωή μας! Διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ.

Την επόμενη εβδομάδα, θα επανεξετάσουμε τα θέματα που θα επιλέξουμε πες συγνώμηεπιλέγοντας να συγχωρώ και επιλέγοντας να προβείτε σε ατελείς ενέργειεςοπότε ελάτε μαζί μου για αυτό.

Και αυτή την εβδομάδα, αναγνωρίστε ότι σχεδόν όλα όσα κάνετε κατά τη διάρκεια μιας ημέρας είναι μια επιλογή και προκαλέστε τον εαυτό σας να κάνει καλές επιλογές.