Η Sygnum έλαβε κατ‘ αρχήν έγκριση για δραστηριοποίηση στην παγκόσμια αγορά του Άμπου Ντάμπι

Η Sygnum έλαβε κατ‘ αρχήν έγκριση για δραστηριοποίηση στην παγκόσμια αγορά του Άμπου Ντάμπι

November 24, 2022 0 Von admin

Η ελβετική τράπεζα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Sygnum έχει λάβει κατ‘ αρχήν έγκριση από την παγκόσμια αγορά του Άμπου Ντάμπι (ADGM) Η Ρυθμιστική Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSRA) να επεκταθεί στην πόλη.

Η έγκριση επιτρέπει στην εταιρεία να έχει πρόσβαση στην καθιερωμένη αγορά διαχείρισης πλούτου του Άμπου Ντάμπι και στην κρατική υποστήριξη, καθώς και την ευκαιρία να προσφέρει τις υπηρεσίες κρυπτογράφησης.

Η Giulia Finkbeiner-Bertoni, πρώην Επικεφαλής Εξωτερικής Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων στο γραφείο του ελβετικού χρηματοπιστωτικού ομίλου Mirabaud στη Μέση Ανατολή, διορίστηκε επικεφαλής του νέου γραφείου της Sygnum στο Άμπου Ντάμπι.

Reuters

Το Sygnum στοχεύει να εξυπηρετήσει το μέση Ανατολή αγορά με τις τραπεζικές υπηρεσίες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, το tokenisation και τις τραπεζικές υπηρεσίες B2B που ελέγχονται από την FINMA στην Ελβετία.

Στους πελάτες-στόχους θα περιλαμβάνονται εταιρείες blockchain που μετακινούνται στα ΗΑΕ για το καλά ρυθμισμένο περιβάλλον κρυπτογράφησης, τα υπάρχοντα τοπικά ιδρύματα κρυπτογράφησης και τους παραδοσιακούς θεσμικούς επενδυτές.

Η Sygnum ιδρύθηκε το 2017 και είναι ειδικός σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με άδεια τραπεζικής Ελβετίας και Άδεια παροχής υπηρεσιών κεφαλαιαγορών της Σιγκαπούρης. Η τελευταία αξία του ομίλου ήταν 800 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στις αρχές του 2022.

Giulia Finkbeiner-Bertoni

Giulia Finkbeiner-Bertoni

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της παγκόσμιας ομάδας Sygnum και παρουσιάζω το όραμά μας για τη μελλοντική χρηματοδότηση στην οικονομική κοινότητα του Άμπου Ντάμπι».

δήλωσε η Giulia Finkbeiner-Bertoni, η διορισμένη ανώτερη εκτελεστική διευθύντρια της Sygnum στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Arvind Ramamurthy

Arvind Ramamurthy

«Η ADGM είναι ικανοποιημένη που η Sygnum έλαβε μια κατ‘ αρχήν έγκριση από την FSRA. Ανυπομονούμε να τους στηρίξουμε στην επέκταση της παρουσίας τους Άμπου Ντάμπι και την ευρύτερη περιοχή»,

δήλωσε ο Arvind Ramamurthy, Chief of Markets της ADGM.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Fintech News Μέση Ανατολή.

Print Friendly, PDF & Email