Η SASid, Inc. Ανακοινώνει τον νέο Αντιπρόεδρο Πωλήσεων

Η SASid, Inc. Ανακοινώνει τον νέο Αντιπρόεδρο Πωλήσεων

Januar 13, 2023 0 Von admin
Janesville, Wisconsin 4-7-2018

Ο Mike Watts εντάσσεται στο SASid (Έξυπνη και Απλή ασφαλιστική ανάπτυξη) ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και μέλος της ανώτερης διευθυντικής ομάδας της εταιρείας.

Η SASid, Inc., κορυφαίος πάροχος ανάπτυξης ασφαλιστικών προϊόντων και λύσεων διαχείρισης SaaS, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Mike Watts εντάχθηκε στην Εταιρεία ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων. Σε αυτόν τον ρόλο, ο Mike θα ηγηθεί των ομάδων πωλήσεων και των προσπαθειών επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Mike Watts στο SASid», δήλωσε η Shannon Kennedy, Συνιδρυτής και Πρόεδρος του SASid. «Η ηγεσία του Mike στην ανάπτυξη ομάδων πωλήσεων υψηλών επιδόσεων, στη δημιουργία εξαιρετικά νέων εσόδων και στην εμπειρία συνεργασίας με συνεργασίες διανομής ασφαλίσεων είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνογνωσίας που θα είναι επωφελής για τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία της SASid».

Για σχεδόν 15 χρόνια, ο Mike ηγείται αυξανόμενων επιπέδων ευθυνών πωλήσεων στην Tokio Marine HCC Medical Insurance Group (Indianapolis), μια εταιρεία ασφάλισης υγείας με έδρα την Indianapolis της Ιντιάνα. Πρόσφατα, ο Watts υπηρέτησε ως Διευθυντής Πωλήσεων του τμήματος Βραχυπρόθεσμης Ιατρικής και Διεθνούς Υγείας της εταιρείας, επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για την πώληση της βραχυπρόθεσμης ιατρικής και διεθνούς ασφάλισης υγείας, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία περισσότερων από εκατό εκατομμυρίων νέων επιχειρήσεων ετησίως.

Ο Watts θα ηγηθεί επίσης της έρευνας για την επέκταση της SASid για μια νέα τοποθεσία γραφείων στην Ινδιανάπολη το 2018. «Η Ιντιανάπολη έχει τεράστιο ταλέντο στους τομείς των ασφαλιστικών απαιτήσεων και του μάρκετινγκ», δήλωσε ο Κένεντι. Η SASid αναζητά ενεργά ταλέντα για να επεκτείνει την ικανότητα πληρωμής αποζημιώσεων στην αγορά βραχυπρόθεσμης ιατρικής ασφάλισης.

ΠΕΡΙ SASid

Η ασφάλιση μπορεί να είναι περίπλοκη και να προκαλεί σύγχυση. στο SASid το πάθος μας είναι να καταπολεμήσουμε αυτήν την ιδέα. Στην πραγματικότητα, το όνομά μας είναι ένα αρκτικόλεξο του όρου «Έξυπνη και Απλή ασφαλιστική ανάπτυξη» και εργαζόμαστε σκληρά για να το ανταποκριθούμε.

Η αποστολή της SASid είναι να κατασκευάζει, να εμπορεύεται και να διαχειρίζεται εξειδικευμένα προϊόντα και συστήματα υγείας και συμπληρωματικής ασφάλισης που βοηθούν τους ανθρώπους. να δημιουργήσετε ασφαλιστικά προϊόντα και τεχνολογίες που είναι απλές στην κατανόηση, προσφορά, αγορά και έξυπνο να έχετε. Η SASid Inc. ιδρύθηκε το 1998 και είναι ιδιωτική και έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.SASid.com.