Η μαύρη σανίδα και η πλαϊνή επένδυση καλύπτει το εξωτερικό αυτής της καμπίνας στα βουνά

Η μαύρη σανίδα και η πλαϊνή επένδυση καλύπτει το εξωτερικό αυτής της καμπίνας στα βουνά

November 4, 2022 0 Von admin

4 Νοεμβρίου 2022

Μια μοντέρνα καμπίνα με μαύρη σανίδα και σανίδα, και ένα μεγάλο κατάστρωμα.

Αυτό μοντέρνα καμπίναΤο , με μια ολόμαυρη σανίδα και εξωτερικό πάτο, βρίσκεται στα βουνά κοντά στο Dahlonega της Γεωργίας.

Σχεδιασμένο με γνώμονα το απόρρητο, το καμπίνα φαίνεται σχεδόν σαν μια σκοτεινή σκιά στα δέντρα, ωστόσο, μόλις διασχίσετε τη γέφυρα της εισόδου και μέσα από μια πύλη, υπάρχει ένα μεγάλο κατάστρωμα με εκτεταμένη θέα στο βουνό.

Μια μοντέρνα καμπίνα με μαύρη σανίδα και σανίδα, και ένα μεγάλο κατάστρωμα.

Το κατάστρωμα περιλαμβάνει υδρομασάζ, κρεμαστό διχτυωτό κρεβάτι, τζάκι αερίου για δροσερές νύχτες, ενσωματωμένο μπαρ πρωινού και υπαίθρια ντους.

Το κατάστρωμα μιας μοντέρνας ορεινής καμπίνας περιλαμβάνει υδρομασάζ, κρεμαστό διχτυωτό κρεβάτι, εστία αερίου για δροσερές νύχτες, ενσωματωμένο μπαρ πρωινού και υπαίθρια ντους.
Μια μοντέρνα καμπίνα με μαύρη σανίδα και σανίδα.

Το εσωτερικό της καμπίνας έχει σχεδιαστεί με ανοιχτή κάτοψη, σαν ένα στούντιο διαμέρισμα, με το κρεβάτι king size να μοιράζεται το χώρο με το καθιστικό και την κουζίνα. Τα εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια τραβούν το μάτι προς τα πάνω στην κεκλιμένη οροφή και τα μεγάλα παράθυρα.

Αυτή η μοντέρνα καμπίνα έχει σχεδιαστεί με ανοιχτή κάτοψη, σαν διαμέρισμα στούντιο, με το κρεβάτι king size να μοιράζεται το χώρο με το καθιστικό και την κουζίνα.

Δίπλα στο ενιαίο δωμάτιο βρίσκεται το μπάνιο, το οποίο περιλαμβάνει μια βαθιά ανεξάρτητη μπανιέρα δίπλα στο παράθυρο, εξάγωνα πλακάκια δαπέδου και έναν ξύλινο νιπτήρα με λευκό πάγκο.

Αυτό το μοντέρνο μπάνιο περιλαμβάνει βαθιά ανεξάρτητη μπανιέρα δίπλα στο παράθυρο, εξάγωνα πλακάκια δαπέδου και ξύλινο νιπτήρα με λευκό πάγκο.

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε μια περιήγηση σε αυτή τη μοντέρνα ορειβατική καμπίνα παρακολουθώντας ένα βίντεο από το YouTuber Λέβι Κέλι καθώς ρίχνει μια ματιά τριγύρω.