Ενημέρωση για τις θέσεις εργασίας και τις προσλήψεις της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου

Ενημέρωση για τις θέσεις εργασίας και τις προσλήψεις της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου

Dezember 31, 2022 0 Von admin

Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου Jobs – Η απόκτηση δουλειάς στη Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF) δεν ήταν εύκολη για τους περισσότερους αιτούντες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι συμπεραίνουν ότι η πρόσληψη CAF είναι για όσους γνωρίζουν κάποιον στον οργανισμό. Αλλά πιστέψτε με δεν είναι όπως υποθέτουν οι περισσότεροι.

Για να προσληφθείτε στον οργανισμό, πρέπει να γνωρίζετε πότε εμφανίζεται η ευκαιρία στην πύλη καριέρας τους και ποιες είναι οι απαιτήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικά από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις θέσεις εργασίας της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου και τις ενημερώσεις προσλήψεων το 2022.

Πρώτα ενημερώστε μας για την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF).

Σχετικά με την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF)

Η Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF) ιδρύθηκε το 1957 από τέσσερα έθνη: την Αίγυπτο, το Σουδάν, την Αιθιοπία και τη Νότια Αφρική. Ως διοικητικό όργανο της περιοχής, το CAF διαχειρίζεται αγώνες, προσφέρει μαθήματα τεχνικής και διοικητικής κατάρτισης ενώ παράλληλα προωθεί ενεργά την προώθηση και την πρακτική του ποδοσφαίρου. Η Συνομοσπονδία διοργανώνει πρωταθλήματα όπως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (CAN ή AFCON), η πιο δημοφιλής διοργάνωση. Διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με τη FIFA στο συντονισμό τουρνουά για διάφορες διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι αγώνες Νέων και Γυναικών και τα Τουρνουά ποδοσφαίρου Ολυμπιακών Αγώνων.

Κατάλογος θέσεων εργασίας στη Συνομοσπονδία Αφρικανικού ποδοσφαίρου

Αυτή είναι η λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σήμερα στο CAF

Τίτλος εργασίας
Διευθυντής Ψηφιακού Προϊόντος & Μάρκετινγκ Κάνε αίτηση τώρα
Broadcast Liaison & Services Manager Κάνε αίτηση τώρα
Επικεφαλής Χορηγιών, Πωλήσεων και Εμπορικών Συνεργασιών Κάνε αίτηση τώρα
Υπεύθυνος Υπηρεσιών και Λειτουργιών Χορηγιών Κάνε αίτηση τώρα
Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού Κάνε αίτηση τώρα

Άλλες θέσεις εργασίας για τις οποίες μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε αίτηση.

Ποιες είναι οι Απαιτήσεις για θέσεις εργασίας CAF;

Τα προσόντα για αυτήν την προσφορά βασίζεται στην εργασία για την οποία προσλαμβάνουν. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ κουμπί παραπάνω για να δείτε τις απαιτήσεις.

Πώς να θέσεις εργασίας στη Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι κατάλληλοι υποψήφιοι αναμένεται να διαβάσουν την απαίτηση πριν υποβάλουν αίτηση για αυτήν την προσφορά. Για να υποβάλετε αίτηση για τη συνεχιζόμενη πρόσληψη CAF 2022, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλες τις απαιτήσεις που παρουσιάζονται κάνοντας κλικ στο ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ κουμπί πάνω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
  • Η εργασία ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμη όταν επισκέπτεστε τη σελίδα ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΡΑ, αλλά υποσχόμαστε να σας παρέχουμε πάντα την τελευταία ενημέρωση για αυτήν την προσφορά.
  • Οι παραπάνω θέσεις εργασίας υπόκεινται σε αλλαγές.
  • Πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά για την πιο πρόσφατη ενημέρωση.

Αποποίηση ευθυνών: NewBalancejobs.com Δεν έχει καμία επιρροή στη διαδικασία πρόσληψης. Σας βοηθάμε με κάθε πληροφορία που χρειάζεστε σχετικά με τη διαδικασία αίτησης.

Μη διστάσετε να κάνετε την ερώτησή σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Εισαγάγετε το email σας παρακάτω για να λάβετε περισσότερη ενημέρωση για την εργασία CAF