Γνωρίστε την πιο ολοκληρωμένη φορητή συσκευή κυβερνοασφάλειας

Γνωρίστε την πιο ολοκληρωμένη φορητή συσκευή κυβερνοασφάλειας

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Αυτή η συμφωνία είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποκτήσετε το Deeper Connect Pico Decentralized VPN με έκπτωση 50 $ και δωρεάν αποστολή.

Deeper Connect Pico VPN router και laptop.
Εικόνα: StackCommerce

Λίγοι από εμάς είμαστε επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας, αλλά όλοι αυτές τις μέρες θα πρέπει να έχουν κάποια βασική προστασία κάθε φορά που συνδέονται στο διαδίκτυο. Καθώς το έγκλημα στον κυβερνοχώρο ανεξέλεγκτη αυτές τις μέρες, οφείλετε στον εαυτό σας να επενδύσετε λίγο στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ευτυχώς, μια μικρή επένδυση μπορεί να πάει πολύ μακριά, ειδικά ενώ το Deeper Connect Pico Αποκεντρωμένο VPN και Υλικό Κυβερνοασφάλειας διατίθεται προς πώληση με δωρεάν αποστολή έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Το Deeper Connect Pico είναι μια από τις πιο μοναδικές συσκευές υλικού κυβερνοασφάλειας που θα δείτε. Η συσκευή σε μέγεθος τσέπης ενσωματώνει ένα τείχος προστασίας εταιρικής ποιότητας επτά επιπέδων και το μοναδικό αποκεντρωμένο VPN στον κόσμο για να σας προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες κυβερνοασφάλειας σε μια συσκευή που μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις συνδρομής — απλώς αποκτήστε το υλικό και θα έχετε ένα φιλικό προς τα ταξίδια σύστημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο plug-and-play που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα πλήρως αποκεντρωμένο ιδιωτικό δίκτυο με πολλαπλή δρομολόγηση, έξυπνη δρομολόγηση και απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο χωρίς περιορισμό του εύρους ζώνης. Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε στο Διαδίκτυο, θα παραμείνετε ανώνυμοι από χάκερ, παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και άλλα.

Το Deeper Connect Pico περιλαμβάνει λειτουργίες κυβερνοασφάλειας εταιρικής ποιότητας για την προστασία όλων των συσκευών σας που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο και μπορεί ακόμη και να αποκλείσει όλες τις διαφημίσεις που βλέπετε συνήθως. Προσφέρει γονικούς ελέγχους με ένα κλικ και διαθέτει προσαρμογέα Wi-Fi που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα ασφαλές και γρήγορο ιδιωτικό δίκτυο — είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε από δημόσιο Wi-Fi. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε παθητικό εισόδημα μέσω του προγράμματος εξόρυξης blockchain, ανταλλάσσοντας το επιπλέον εύρος ζώνης σας με κρυπτονομίσματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι ασυνήθιστο.

Αποκτήστε μια καλύτερη εμπειρία κυβερνοασφάλειας χωρίς συνδρομές ή οποιαδήποτε τεχνική εξειδίκευση απαιτείται. Από τώρα έως τις 8 Δεκεμβρίου, μπορείτε να αποκτήσετε το Deeper Connect Pico Αποκεντρωμένο VPN και Υλικό Κυβερνοασφάλειας με 19% έκπτωση 248$ με μόλις 199$ με δωρεάν αποστολή.

Οι τιμές και η διαθεσιμότητα υπόκεινται σε αλλαγές.