Αποκάλυψη της Καρδιάς για την Ανακάλυψη στον Απρόσιτο Μαθητή

Αποκάλυψη της Καρδιάς για την Ανακάλυψη στον Απρόσιτο Μαθητή

November 21, 2022 0 Von admin

Ο Basil Marin Ed.S., είναι Βοηθός Διευθυντής στα Δημόσια Σχολεία του Πόρτσμουθ στο Πόρτσμουθ της Βιρτζίνια. Ειδικεύεται στην εκπαιδευτική ηγεσία, την καθοδήγηση ομάδας, την ανάπτυξη προσωπικού και
ανάπτυξη της ειδικής αγωγής. Οι κύριοι τομείς συγκέντρωσης του περιλαμβάνουν την ανάπτυξη εκπαιδευτικών, την ανάπτυξη νοοτροπίας ανάπτυξης, τις συνεντεύξεις, τη δημιουργία θετικών σχέσεων με τους μαθητές και τη δημιουργία της πλατφόρμας για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.

Ο κ. Marin είναι ένας έμπειρος εκπαιδευτικός που έχει εργαστεί στην εκπαίδευση ως δάσκαλος και διευθυντής με μαθητές στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το γυμνάσιο. Έχει εκτενή εμπειρία σε συνεργασία με διαφορετικούς μαθητικούς πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων μαθητών με ειδικές ανάγκες και φοιτητών εναλλακτικής εκπαίδευσης. Έχει επιβλέπει διδασκαλία στους τομείς των καλών και παραστατικών τεχνών, της ειδικής αγωγής και των αγγλικών.

Επί του παρόντος, παρέχει εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη σε νέους δασκάλους και βετεράνους δασκάλους σε διάφορα θέματα, όπως η καθιέρωση αποτελεσματικής διδασκαλίας, η αύξηση των επιδόσεων των μαθητών, η ενσωμάτωση της διαμορφωτικής αξιολόγησης και η οικοδόμηση και διατήρηση επιτυχημένων σχέσεων με τους μαθητές.

Ο κ. Marin πιστεύει ολόψυχα ότι τοποθετήθηκε σε αυτή τη γη για να βοηθήσει τους νέους που κινδυνεύουν και έχουν τη νοοτροπία ότι δεν θα ισοδυναμούν ποτέ με τίποτα. Πολύ εύκολα οι υποεξυπηρετούμενοι νέοι μας πιστεύουν τα κοινωνικά ψέματα ότι δεν θα είναι ποτέ επιτυχημένοι ή δεν θα έχουν καλή εκπαίδευση. Ο κ. Marin πιστεύει επίσης ότι όλοι οι μαθητές είναι ικανοί να μάθουν και όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα σε μια δίκαιη εκπαίδευση.

Ο κ. Marin είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Eastern Mennonite University, και μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή από το Liberty University. Ο κ. Marin είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Εκπαιδευτικού Ειδικού στη Διοίκηση και Εποπτεία PK-12 από το Old Dominion University. Επιπλέον, ο κ. Marin είναι επί του παρόντος εγγεγραμμένος στο Executive Ph.D. πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ηγεσίας στο Old Dominion University.