Αναφορά ύποπτης κακοποίησης, παραμέλησης ή εκμετάλλευσης σε υπηρεσίες προστασίας ενηλίκων (Βιρτζίνια)

Αναφορά ύποπτης κακοποίησης, παραμέλησης ή εκμετάλλευσης σε υπηρεσίες προστασίας ενηλίκων (Βιρτζίνια)

November 30, 2022 0 Von admin

Ανησυχείτε ότι ένας ηλικιωμένος μπορεί να βιώνει κακοποίηση, παραμέληση (συμπεριλαμβανομένης της αυτοπαραμέλησης) ή εκμετάλλευση; Το Τμήμα Υπηρεσιών Προστασίας Ενηλίκων (APS) του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών της Βιρτζίνια είναι διαθέσιμο να βοηθήσει. Διαβάστε το άρθρο μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτές οι άλλες λύσεις:

Χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φροντίδας ενός ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου στο Charlottesville, στο Harrisonburg ή στο Staunton Virginia ή στο Kansas City ή το Overland Park, στο Κάνσας;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Care is There Geriatric Care Management 800.434.1633 ή στο [email protected] Προσφέρουμε διαχείριση γηριατρικής φροντίδας, υποστήριξη για ανεξάρτητη διαβίωση, υποβοηθούμενη βελτίωση της ζωής, υπηρεσίες Aging Life Care™ και ηρεμία για τους φροντιστές μεγάλων αποστάσεων.


Το AGING LIFE CARE™ είναι εμπορικό σήμα της Σύλλογος Φροντίδας Ζωής Ηλικιωμένων. Μόνο τα μέλη της ALCA εξουσιοδοτούνται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους. Δείτε τη σελίδα Ομάδας του CareisThere.com για μια λίστα με τους συνεργάτες μας και αναζητήστε το λογότυπο Aging Life Care στις βιοσελίδες των μελών μας στο ALCA.